2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاغل میشی ممکنه این شغلی تو نظرته نباشه چون تماسشون ممکنه واست اتفاق نیوفته البته شاید

من چجور اینده ای دارم ؟ 

خیلب سردرگم وافسردم ،دراینده شغلی دارم ؟

کی کسی واقعی وارد زندگبم میشه؟

۲۰ یا ۲۱ سنت رو حدس میزنم یه دختر مهربون ، شوخ ولی مضطرب این استرسی بودنت گاها کار دستت داده و نتونس ...

میشه از ایندم بگی هزچی حس میکنی ؟

کی کسی دوستم میدارغ؟

میتونم با ایت افسردگی ها شغل و،،داشته باشم ؟

من چجور اینده ای دارم ؟ خیلب سردرگم وافسردم ،دراینده شغلی دارم ؟کی کسی واقعی وارد زندگبم میشه؟

ایندت روشنه البته بستگی ب خودت داری ممکنه باز همچین ادمی سر راهت باشه ک نزاره بری سرکار و.. خوب توی انتخاب پارتنردقت کن 

.. 

بعد کنارگذاشتن این ادم کسای دیگ میان یهو چندنفرم میان فقط حواست رو جمع کن بهترین انتخاب روکن

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
برمیگرده یکم زمان میبره

کی ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟؟؟اون فرد مدنظرم میاد خواستگاری؟ 

همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
برمیگرده یکم زمان میبره

عزیزم حس میکنی امسال اونیکه می‌خوام میارم؟

یاسین بهم فکر میکنه ممکنه برگرده؟ 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

از منم بگو .

یه دختر مودب و خوش ذوق 

چیز های مینیمال و کیوت رو دوست داری

عاااشق شیک پوشی هستی 

بد عصبانی میشی 

ولی زود آروم میشی

اهل خرج زیاد نیستی 

پوست خوبی داری

به روانت و آرامش روانیت بیشتر باید اهمیت بدی

گاها ظاهر رو خوب نگه می‌داری ولی از درون ناراحتی 🥲

با بعضی قضایا باید کنار بیای ، نماز رو جدی بگیری و بخونی

گاها برای چشم های بد 

یه اسفند برای خودت دود کن عزیزدلم 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

ایندت روشنه البته بستگی ب خودت داری ممکنه باز همچین ادمی سر راهت باشه ک نزاره بری سرکار و.. خوب توی ...

تو دانشگاه برم افراد جذبم میشن ؟ من حس میکنم خوب نیستم ک ازم خوششون بیاذ ؟ 

چجور افرادی جذبم میشن ؟

مرسی عزیزمچکم میکنه؟ اخه بلاکم کرده🥲 دوسم داره؟

دوست نداره دوراشو میزنه برمیگرده 

چکتم میکنه وقت بیکاریش 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
یه دختر مودب و خوش ذوق چیز های مینیمال و کیوت رو دوست داریعاااشق شیک پوشی هستی بد عصبانی میشی ولی زو ...

از من چی حس میکنی

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.