2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از ۱۵ میزنم پس قطعا از خورد و خوراک نیست

نه چرااا میتونه باشه

دوسته مامانم از وقتی بچه بوده تااا ۳۰ سالگیش جوش میزده دائم تازه جاشون هم میموند بشدت لکه داشت هر دکتری بگی رفته بوده 

بعد فهمیده بود هروقت که تخمه میخوره بشدت جوش میزنه دیگه الان اصلا تخمه نمیخوره

بعدش ک رفت یه آزمایش داد فهمیدن مشکل کبد چرب داشته الان دارو میخوره هم لکش کم شده هم جوش نمیزنه 

میدونم اینارو من ازمایش کامل عم دادم گفتن سالمم

یکم به خورد و خوراکت دقت کن صابون گوگرد هم بزن ولی دیگه زیاد نه که پوستت خشک شه بعدشم حتما ابرسان بزن 

ایشالا که خوب میشه

بلهچرا باز جوش زدم چون دیگ نزدم ب صورتم خوب شد یادم انداختی برای پوست چرب عالیه

من از صابون زردچوبه دیترون هم بی نهایت راضی بودم ولی این دفعه داروخونه نداشت گوگرد گلمار خریدم

💕🌸☘️🌹

شما استفاده کردی؟ تاثیر زیادی داره؟ یک سوال تاپیکم اومده بالا که جواب میدین ؟ چون مال چند روز پیشه

اره به روز شده بود 

بله نو آکنه محشره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یعنی چی بروز شده بوده جالبمرسی

یعنی اومده داخل تاپیک هایی که جدید زده شده و بازید داره 

تایپک ۶ سال پیشم به روز میشه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^