2777
2789
عنوان

شوهر قهری

229 بازدید | 34 پست

سلام خوبید 

خواستم بگم شوهر شما هم خیلی قهر میکنه باهاتون 

به خدا دیگه بریدم سر هر چیزی قهر میکنه کنترلو خواست یکم دیر دادم بهش قهر کرد دیگه نخواست سر بچه ۱ ساله داد میزد گفتم آرومتر قهر کرد گفت باشه دیگه نمیگم تورو خدا هرکی این پیامو میخونه دعام کنه خیلی خستم از دستش از چشمم افتاده دیگه 

دیگه هر از گاهی حس میکنم منم مثل خودش کرده ۲ تا بچه دارم یکی ۷ ساله یکی ۱۸ ماهه انقد تو خونه حرف نمیزنه بچه هام دیر حرف میزنن بچه اولم ۵ سالگی حرف زد الانم نمیتونه بعضی کلماتو کامل بگه بچه ۱۸ ماهم هم اصلا حرف نمیزنه من خیلی حرف میزنم بعضی وقتا خسته میشم ولی شوهرم همیشه خدا یا قهره یا میخواد بهانه پیدا کنه 😭😞😓🙏🙏🙏دعام کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دعا کردن که چیزی حل نمیشه 

خودت حداقل با بچه هات خوب رفتار کن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خدا بزرگه دوست دارم از همچین شخصیت هایی بپرسم هدفت از ازدواج چی بوده

خواهر میگم اگه انطور بود چرا ازدواج کردی منو بدبخت کنی میگه من نمیخواستم زن بگیرم کلا میخواستم برم تو سوریه شهید شم 

کنترلو چرا خودش برنمیداره😐

تو به اندازه کافی کار رو سرت ریخته مگه بچس همه چیو بهش بدی ندی هم قهر کنه بزار قهر بمونه چه مسخره مرد گنده انگار دور از جونت نوکر اورده پاشو خودت بردار وااا 

خواهر میگم اگه انطور بود چرا ازدواج کردی منو بدبخت کنی میگه من نمیخواستم زن بگیرم کلا میخواستم برم ت ...

بگو پس بچه ها رو لک لک ها آوردن. بگو خوب میرفتی شهید میشدی منم اسیر خودت نمیکردی 

شوهرخاهرمن هم قهری است هم دست بزن شدید.بعدقهراش اینطوری نیست که قهرکنه وحرف نزنه اگرقهرکرد فحش وناسزا وحمله.بخدا باخاهرم رفتم کربلا شوهرش هم بود سفر راکوفتمان کرد.خدا ازش نگذرد.خاهرم روانی اخلاق این شده.خاهرم بدجور شدید ازش میترسید.مارفتیم تازیارت وبیاییم.تا آمدیم جلو دروردی امام حسین با اون جمعیت حمله کرد خاهرم را زد.ومارا بدون اینکه نگاهی به گنبدکنیم یه راست برد ترمینال.خاهرم ازترسش داشت سکته میکرد.گفت میبره خونه مرا میکشه.تازه تامازیارت بودیم پسرپانزده ساله اش که پیشش بودراکلی کتک زده بود.انشاله شوهرتوهم دست ازقهرش بردارد.بخدا بعضی مردا سوهان  روح هستن

به خدا قسم دارم با گریه مینویسم با ۲ تا بچه گیر کردم طلاقم نمیتونم بگیرم

حداقل به خودت مسلط باش بچه هات بزرگ میشن و حسرت الانشونو میخوری به بچه هات دل ببند

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻