2777
2789
عنوان

پشت کنکوری ها🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 26 پست

اون گل و بلبلی که می گن نیست..ولی اگر واقعا قصدتون خوندن باشه بهتر از سال دوازدهمه...فشارای مدرسه کلا حذفه 

سعی کن خیلییی نظم داشته باشی...سر ساعت مشخص شروع کن...سر ساعت مشخص تموم کن...گوشی رو کلا بزار کنار..دور پسرا رو خط بکش..کلا از همه حواشی دور شو...چون از جو رقابتی تو سال پشت کنکور دوری حتما آزمونی چیزی شرکت کنم و خیلی به برنامه اش پایبند بمون..مهم تر از همه شاید از لحاظ روحی فرسوده تری به نسبت دوازدهمیا سعی کن حتما ی تایمی رو در روز واسه خودت بزاری و به خودت برسی که تا تهش دووم بیاری...تا ته استمرار داشتن خیلیییییییی مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله امسال مونده بودم ولی دیگه نمیخوام بمونم

خوندین؟

اون کاربر میگفت با عشق برای هدفش خونده و مسیر براش با تموم سختی ها لذت داشته..

واییی چه خشگلیییییی توووووو😃🩷✨️...یه بوس نمیدی؟😋🤭😚

اون گل و بلبلی که می گن نیست..ولی اگر واقعا قصدتون خوندن باشه بهتر از سال دوازدهمه...فشارای مدرسه کل ...

👌❤️🌱

خوندین؟اون کاربر میگفت با عشق برای هدفش خونده و مسیر براش با تموم سختی ها لذت داشته..

بله 

من یادش میوفتم گریم میگیره😂 بر هرکی فرق داره ولی تاحالا نشنیده بودم کسی بگه خوش گذشت😐😂

بله من یادش میوفتم گریم میگیره😂 بر هرکی فرق داره ولی تاحالا نشنیده بودم کسی بگه خوش گذشت😐😂

منم چون تعجب کردم یادم مونده😂😂

توهم مونده بودی؟ رسیدی به چیزی که میخواستی؟

دوازدهم بودم

امسال میخوام بمونم پشت 

دو سه روز دیگه ام شروع میکنم 

امسال پزشکی نمیارم...💔