2777
2789
عنوان

وقتی میخواین خونه جدید بگیرید مهم ترین قسمت خونه کجاست براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 79 پست

اول محله خوب و همسایه های بی ازار

اولویت بعدیم توالته که حتماااا بیرون از خونه باشه حیاط بهتره 

آشپزخونه پنجره داشته باشه و بزرگ باشه عاشق اینم صبحانه رو دورهمی بخوریم صبح زود و روی میز فقط صبحانه رو دوست دارم اینجور باشه

نهار و شام تو حیاط تو بالکن 😄

اتاق بچه ها و والدین دور از هم باشه

پذیرایی مربع اصلا دوست ندارم 

دوست دارم پذیراییم بزرگ باشه و مستطیل

یه اتاق باشه تو زیر زمین بتونم هر چی مواد گیاهی و دارو دارم قفسه بندی کنم که دم دستم باشه

کلا زیاده یکمیشو گفتم 😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر دوست دارم نوساز باشه بخاطر سینک ظرفشویی یعنی حاضرم شیک نباشه ولی نوساز باشه حالا امسال شاید ب ...

و یه چیز دیگه اینکه خانواده شوهر من هرجا برن توالت فرنگی استفاده میکنن منم متنفرم از توالت فرنگی انقد که مادرشوهرم گیر میده بگو صابخونه توالت فرنگی بذاره چون بدم میاد میگردم یه خونه ای پیدا میکنم که نداشته باشه   

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

همه میگن پنجره به شدت از نور بدم میاد تاریک بیتشر دوستدارم برام مهمه که انباری داشته باشه

خب هرکس نظرش متفاوته سلیقه ها فرق داره 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
کدوم شهرو محل چقدر اجاره

اطراف تهرانیم عزیزم اینجا خونه خوب و نوساز تو خیابونی که شوهرم میگه ۳۰۰ ایناست رهنش ولی ما ۲۵۰ داریم کرایه نمیخوایم بدیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

لحظه ای برید که بتونید نور طبیعی رو داخل خونه تست کنید، صبح و بعد ظهر برید!!

نبود بوی نَم و فاضلاب!!

هزینه‌های خونه تازه ساخت زیاده درنظر بگیریدش اگه نداره؛ شیرآلات، پکیج و آبگرمکن، کابینت و ...

ارتفاع سقف مهمه!!

طبقات روی پارکینگ باید عایق حرارتی باشند!!

جدا بودن امتیازات البته آب مشترکه معمولا!!

جایگیری ستون‌ها در دیوارها نه در وسط !!

ترجیحا معماری خوب باشه و قناس نباشه!!

و ...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

انشاالله که خونه مد نظرت رو بتونی با قیمت مناسب بگیری سال بعد خودت صاحب خونه بشی انشاالله گلم ♥️

قربونت برم عزیزم ایشالله قسمت همه بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول محله خوب و همسایه های بی ازاراولویت بعدیم توالته که حتماااا بیرون از خونه باشه حیاط بهتره آشپزخو ...

آی گفتی چقدر قشنگ حرف دل هممون و توصیف کردی 

من نور برام مهمه

خونمون که ساختیم انقدر نور داره که باید ضد آفتاب بزنم تو خونه 😂

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

من نور برام مهمهخونمون که ساختیم انقدر نور داره که باید ضد آفتاب بزنم تو خونه 😂

چه خوب هیچ وقت کمبود ویتامین دی نمیگیرین 😅