2777
2789

🥺 عاشق آدمی شدم ک عقلم تاییدش نمیکنه 

دلم دوسش داره 

خانواده ام تاییدش میکنن 

عقلم میگه امن نیست 

اذیت میشم باهاش...

و از طرفی از خودم دورش کردم 

دلتنگی و ترس از دست دادنش تا خرخره نابودم کرد 

امشب ک بحث کردیم 

واقعاااا حالم دیگه نمی‌کشه 

تو رو خدا دعا کنین 

رنگ ارامش رو ببینم 

امیدوارم هر جا که باشی در آرامش قدم بزنی

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعای توسل سوره یاسین و زیارت عاشورا

یکی یا هرسه تاشو بخون خداکمکت میکنه ان‌شاءالله

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

اگر میدونی باهاش خوشبخت نمیشی ادامه نده الان احساست نابود بشه بهتر از چند سال بعد.اشتباه من رو نکن . من خیلی پشیمونم و واقعا نمی‌دونم چکار کنم از بس حرص خوردم معده درد گرفتم 

اگر میدونی باهاش خوشبخت نمیشی ادامه نده الان احساست نابود بشه بهتر از چند سال بعد.اشتباه من رو نکن . ...

از طرفی نمی دونم خوشبخت میشم یا نه 

سالم 

شغل خوب  

عاشق 

ولی خب رفتارش رو دوست  ندارم یا من حساسم 

یا اون بلد نیست با من رفتار کنه 

چرا مگه چیشدین🫠🫠

من یه آدم بلند پرواز و فعال و همسرم به آدم راکد و به امروز قانع و از نظر اقتصادی اصلا آدم خوش فکری نیست و من متاسفانه اینو دیر فهمیدم یا اینکه خودم رو به خریت زدم الان موندم سر دوراهی با یه دختر که اگر ادامه میدم یا نفس میکشم فقط به خاطر دخترمه