همکلاسیام همه ترازای خوب بدست آوردن و چندتاشونم به چیزی که میخاستن رسیدن فرهنگیان با اینکه من خیلی از اونا باهوش تر بودم ولی با بازیگوشیام و شل گرفتن درس گند زدم بع استعداذم و ترازم پایین شد و به جاش اونا تلاش کردن و قبول شدن کاش میخوندم کاش 🙂 شاید حتی پشت کنکورم نتونم بمونم چون خانوادم امید ندارن و میگن نمیخواد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم منم پارسال تو این روزا دقیقا اوضاعم مثل تو بود...دیگران همه رشته های خوب مثل پزشکی دارو دندون و ... آورده بودن ولی من ته تهش زور می زدم پرستاری ی شهر دور افتاده اونم شاید آزادی چیزی می تونستم برم..رتبم داغون بود...خانوادم ک اصلا بهم اعتماد نداشتن..مدام سرکوفت می زدن می گفتن نمون سال بعد همینم نمیاری ولی امسال همه چی خیلی فرق کرده میتونم تو رشته ای که همیشه آرزوشو داشتم تحصیل کنم...خیلی سخت می گذره ولی با تلاش می تونی قطعا همه چی رو تغییر بدی