2777
2789
عنوان

اینو کجای دلم بذارمش دیگه 🙄🙄😑😑😑❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 18 پست

یکی نیست بگه هنر سخت تره همینطور که داوطلب کمه کلا شاید ده بیست نفر معلم بخوان اونم شهرهای بزرگ دو ساله شهر ما اصلا از هنر و زبان معلم نمیگیره ، از ریاضی تجربی راحت تره یه چیزی دوست من با تجربی پنج هزار قبول شد ولی همکلاسیم با ۹ هزار انسانی امسال قبول نشد تجربیا دنبال پزشکی و پیرا هستن زیاد سمت فرهنگیان نمیرن ریاضی هم دنبال مهندسی 

عمومم میگه اینقد بمون تا قبول شیولی من نمیتونم امسال میشینم تمام زورمو میزنم فرهنگیان شد شد نشد میرم ...

دیگه خود دانی ب عنوان فردی ک چندین سال ازت بزرگتره خواستم راهنماییت کنم البته ب من بود ک برگردم عقیب اصلا نمیرفتم دانشگاه ولی رشته چرت پرت خوندن اینده نداره

گفتم اگه شغل بی درد سر میخوای مشاوره بهترینه چند سال بخونیریه عمر راحتی حالا میخوای گوش کن نمیخوایم نکن

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی نیست بگه هنر سخت تره همینطور که داوطلب کمه کلا شاید ده بیست نفر معلم بخوان اونم شهرهای بزرگ دو س ...

دقیقا اینم هست یهو اومدیم امسال معلم هنر نخواستن کلا

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

دیگه خود دانی ب عنوان فردی ک چندین سال ازت بزرگتره خواستم راهنماییت کنم البته ب من بود ک برگردم عقیب ...

مرسی ازت عزیزم 💕🌸

من سال دوممه ک میخوام کنکور بدم میخوام صد خودمو بذارم ک قبول شم

چون ب دلایلی اصلا شرایطش رو ندارم سال سومم بشینم 

واسه فرهنگیان تمام تلاشمو میکنم شد خداروشکر نشدم حسابداری میرم میتونم از طریقش برم سرکار 

نمیتونم سال بعد باز بمونم مشکل دارم 

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱