2777
2789
برای اینکه کیک گنبدی نشه چیکار کنیم؟و برای اینکه وقتی تو قابلمه درست میکنیم بافتش سفت نشه چیکار کنیم ...

برا گنبدی من یه پارچه تمیز دارم بعد که پخت میزارم رو کیک یکم سطح کیک رو فشار میدم هم سطح میشه 

گل های نیلوفر آبی حتی توی مرداب هم به زیبایی و درخشندگی رشد میکنن و شکوفا میشن🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اینکه خامه رو چقدر با همزن میزنید؟

بستگی به مارک خامه داره 

خامه باید در حد بستنی اب شده باشه و ۱ دقیقه با همزن دور کند و بعد حدود ۳/۴ دقیقه با دور تند 

یعنی تا زمانی که خامه مات بشه 

چیکارکنم انقد بو زهمی تخم مرغ نده؟

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

چیکار کنیم کیک پف کنه؟؟چیکار کنیم داخل کیک خمیر نشه؟

از دستور هایی استفاده کنین که از میزان کمتری ارد استفاده میشه و از ارد سبک استفاده کنین اما نکتش اینه که از میزان دستور باید ۲ قاشق غذا خوری بیشتر ارد استفاده کنی

یه سوال دیگه برا خوش طعم شدن خامه چیکار کنم از خود مزه خامه بدم میاد چی بزنم بهش خوش طعم بشه یه سری ...

یکم وانیل مایع بهش اضافه کن 

من مارک کولاک میگیرم و وانیل هم نمیزنم اما طمع خوبی داره 

چیکارکنم انقد بو زهمی تخم مرغ نده؟

پودر هل استفاده کنید 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.