سلام بچه ها من اقدام ب بارداری کردم بیبی چک زدم مثبت شد رفتم ازمایشگاه آزمایش دادم گفت مشکوکه ببر پیش پزشک رفتم پیش ی ماما کف بتا ت خیلی پایینع عددش گف چقدر از پریودت گذشته گفتم ۱۰ روز گف باید عددش خیلی بالاتر باشه برات ی ازمایش بتا مینویسم شنبه برو بده ببینیم این عدد اومده بالا یا نه اگه نیومده باشه یعنی جنینت یا خیلی ضعیفه و رشد نمیکنه یا اینکع بارداری خارج از رحم هست. دو روز دل درد داشتم اما امروز صبح تا الان ی طرف دلم درد میکنه دیگه علائم دیگ ای ندارم. دکتر گف همه چی ۵۰ ۵۰ هست خیلی ناراحتم کسی شرایط مشابه داشته راهنماییم کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه حیز این دنیا حساب شده هست اگر خدا بخاد بچه میمونه و اگر نخاد ینی بهتره که فعلا نمونه و به صلاحت. پس اصلا نگران نباش اینجور بگم حتی بهش فک نکن فقط بار سنگین برندار مراقبت کن تا حدی
سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم