2777
2789
عنوان

سنجشِ قطعی سطحِ هوش

114 بازدید | 14 پست

راه قطعی برای سنجش سطح انواع هوش انسان وجود داره؟ من چند ساله این احساس کم‌هوش بودن داره نابودم میکنه نمیدونم مشکل اعتمادبنفس و استرسه یا واقعا کم هوشم 

یه مدت تو ارشد سر پایان‌نامه تو زمانش یکسری چیزارو نمیفهمیدم اما حالا بعد چندین سال که گذشته باورم نمیشه اونارو نمیفهمیدم همه‌ش به خاطر استرس و کمبود اعتمادبنفس خرابکاری کرده بودم و ربطی به هوشم نداشت 

همیشه یه ندای درونی بهم میگه کم هوش چون پدر و مادرم خیلی افراد ساده‌یی هستن این حسمو خیلی بدتر میکنه دلم برای روزایی تنگ شده که نمیدونستم هوش چقدر مهمه و فکر میکردم به هر چی اراده ‌کنم دست پیدا میکنم ولی الآن هر کاری میخوام بکنم این فکر سد محکمی سر راهمه که کم هوشم 

استرس زیاد حافظه، تمرکز ، سرعت پردازش اطلاعات رو کاهش میده وقتی الان میگید اون مطلب تو پایان نامه رو ...

آره عزیزم ولی دوران دبیرستان من نمیدونستم ریاضی رو چجوری باید خوند پدر و مادرم هیچ تحصیلاتی نداشتن منم کمکی نداشتم این باعث شد ریاضی رو مثل درسای دیگه‌م به هر چی سر کلاس یاد گرفتم بسنده کنم اما کاش یکی اون سالها بهم میگفت ریاضی تمرین کردنیه!

به خاطر همین کلی مشکلات پایه‌ی ریاضیم انباشته شد اومد بالا و معلمای دوران راهنمایی دبیرستانم میگفتن مطلب رو سر کلاس درک میکنم اما مشکلم پایه‌ست و من نمیفهمیدم مشکل پایه رو چطور برطرف کنم پس طبیعتا نمرات ریاضی پایینی داشتم 

مادرم یه روز با ذوق کارنامه‌مو گرفت اول دبیرستان معدلم نوزده به بالا بود معاون بیشعورمون با نهایت بدجنسی کارنامه‌ی دوستم که نمرات ریاضیش بالا بود رو نشون داد گفت این زرنگه دروسی دخترت بیست شده ریاضی نیست که انقدر خوشحالی 

خیلی تاثیر بدی گذاشت تو روحیه‌م و هیچوقت فراموش نکردم دلم میخواست راهی قطعی برای سنجش هوش وجود داشت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم ولی دوران دبیرستان من نمیدونستم ریاضی رو چجوری باید خوند پدر و مادرم هیچ تحصیلاتی نداشتن م ...

ببین اینا که میگی هیچ ربطی به هوشت نداشته خودت میگی پایه ضعیف بودی و اون موقع هم کسی نبوده باهات کارکنه 

پس به شرایطت محیطیت برمیگرده تا هوشت 

انگار الان بیشتر اعتماد به نفست کمه اونم بخاطر اون معاون یا شکست هایی که تو کلاس ریاضی خوردیه 

شاید علت استرست همین عدم اعتماد بنفست باشه 

من جات بودم رو اعتماد بنفسم کار می‌کردم 

استرس زیاد حافظه، تمرکز ، سرعت پردازش اطلاعات رو کاهش میده وقتی الان میگید اون مطلب تو پایان نامه رو ...

من خیلیی استرسیم 

حتی بعضی اوقات که هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته دیگه 

حس میکنم قلبم داره کنده میشه سمت چپم کلا درگیر درد مخصوصا شونه و دست

اسنترا فلوکسیتین پرانول همه رو مصرف کردم ولی تاثیری نداشته

نمیدونم چرا حس میکنم دکترا میترسن داروی قوی تری بدن 

چطور درمانش کنم ؟

آره عزیزم ولی دوران دبیرستان من نمیدونستم ریاضی رو چجوری باید خوند پدر و مادرم هیچ تحصیلاتی نداشتن م ...

تست های هوش هست ولی الان شما بری تست هوش بدی استرست پاسخ دهیت به سوالا رو تحت تاثیر قرار میده

ببین اینا که میگی هیچ ربطی به هوشت نداشته خودت میگی پایه ضعیف بودی و اون موقع هم کسی نبوده باهات کار ...

ممنونم از وقتی که گذاشتی برای حل مشکلم عزیزم 

من خیلی مشکلات روانی زیاد دارم اینو بهش واقفم مثل اضطراب استرس افسردگی وسواس عدم اعتمادبنفس

تا در مورد موضوعی به شک واداشته میشم که اعتمادبنفسم پایینه ناخودآگاهم بهم میگه نه تو واقع بین هستی و در واقعیت کم هستی 

خود کم بین نیستی 

نمیدونم واقعا کدوم رو و چطور درمانش کنم سنمم کم نیست واقعا شخصیتم رو ارزیابی میکنم خیلی مشکلات دارم که فکر میکنم حل نمیشن بدترینشون استرس و نداشتن اعتمادبنفسه😔

تست های هوش هست ولی الان شما بری تست هوش بدی استرست پاسخ دهیت به سوالا رو تحت تاثیر قرار میده

احسنت چه نکته‌ی خوبی رو یادآور شدین دقیقا همینطوره واقعا گاهی میگم من روانیم 

من خیلیی استرسیم حتی بعضی اوقات که هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته دیگه حس میکنم قلبم داره کنده میشه سمت ...

خوب درمان اضطراب زمان بره 

ولی خودسرانه دوز دارو رو زیاد نکنید به پزشکتون بگید یا دارو رو عوض میکنه یا دوزش رو 

شما پیش روانپزشک رفتید که دارو دادن بهتون میتونید همزمان که دارو مصرف میکنید پیش روانشناس برید که تکنیک هایی رو برای کاهش اضطراب بهتون یاد بده 

ولی صبور باشید انتظار نداشته باشید فوری نتیجه بده زمان بر هستش

ممنونم از وقتی که گذاشتی برای حل مشکلم عزیزم من خیلی مشکلات روانی زیاد دارم اینو بهش واقفم مثل اضطرا ...

گآهی خود ما میشیم یک منتقد سختگیر برای خودمون  که تک تک حرکات خودمون رو بی رحمانه نقد میکنیم در صورتی که از دیگران بپرسید همچین نظری راجبتون ندارن 

اگه همچین مشکلاتی رو هم واقعا داشته باشید همینکه پذیرفتید همچین مشکلی دارید یعنی خیلی جلو هستید

اضطراب میتونه مستقیم یا غیرمستقیم باعث بروز   افسردگی و وسواسی که میگید بشه پس برید حتما پیش روانشناس احتمالا یکی دوتا از مشکلاتتون حل شه بقیه هم حداقل کم بشه

گآهی خود ما میشیم یک منتقد سختگیر برای خودمون که تک تک حرکات خودمون رو بی رحمانه نقد میکنیم در صورت ...

ممنونم عزیزم 

احتمالا تو حوزه‌ی روان یا مرتبط باید فعالیت داشته باشین چون دو سه جا به نکاتی اشاره کردین که یه کارشناس تو اون حوزه میفهمه 

مثل همین که اضطراب منجر به افسردگی میشه 

کاملا درسته از نقشه‌ی مغزی و تست‌های دقیق دکترم که خیلی باتجربه‌ست همین تشخیص رو دادند که اضطرابم منجر به افسردگی شدیدم شده و کمی وسواس موثر بوده ولی بیشترش از اضطراب بود 

در هر حال مرسی دوست عزیز🩷

ممنونم عزیزم احتمالا تو حوزه‌ی روان یا مرتبط باید فعالیت داشته باشین چون دو سه جا به نکاتی اشاره کرد ...

بله روانشناسی خوندم 

پس حتما ادامه بدید ما متاسفانه ما صبور نیستیم  تو همه چی نتیجه فوری میخوایم ولی زمان بر هست با چند جلسه حل نمیشه حتما ادامه بده نتیجه اش رو میبینی 

بله روانشناسی خوندم پس حتما ادامه بدید ما متاسفانه ما صبور نیستیم تو همه چی نتیجه فوری میخوایم ولی ...

پس درست حدس زدم روانشناس خیلی خوبی هستید اینو خیلی مطمئنم