2777
2789
عنوان

چه جوابی بهش بدم❓

173 بازدید | 19 پست

منو کراشم جفتمون از هم خوشمون میاد 

امروز بهش پیام دادم گفتم عصر اومدی بهشت زهرا؟!

گفت کجا، ن بابا

گفتم یکیو از دور دیدم شبیهت بود خیلی

گفت به چشت امده دلتنگی ؟😂

این ایموجی خنده رو گذاشتم 😂

گفتم : ببین باهات مو نمیزد، استایلش، مدل موهاش،همه چیش شبیهت بود حتی یه ساعتم دستش بود 😂

واسه همین فکر کردم تویی

گفت : میگم بخاطر دلتنگیه

❓به نظرتون چه جوابی بدم؟ اینم بگم که قبلا اعتراف کرده بود که ازم خوشش میاد ، من با دست پس زده بودم با پا پیش کشیده بودم تو این سه ماهی که همکار بودیم.  

فکر کنم این مدت به اندازه کافی سفت بودم، حالا نمیدونم شل کنم ؟ مثلا در جوابش بگم :( شاید ) یا ( نمیدونم، شاید ) یا ( فقط لایکش کنم؟

از یه طرف میترسم پررو شه ، از طرفی هم نمیخوام دیگه دلسرد شه. انگار با این طرز حرف زدن میخواد من اعتراف کنم یا فضا رو احساسی کنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو نمیدونم 

یعنی نمیدونم شاید اره شایدم نه 

ولی اگه بگی شاید یعنی مستقیم آره خیلی ضایعه 🥲

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بنظرم فقط لایک کن

پسری که خیلییی خواهان یه دختری باشه چت میزنه روش

به هر نحوی اینجوری که میگی شنا برای ایشون یه کراش معمولی

پس اونقدر پا پیش نذار

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بنظرم فقط لایک کنپسری که خیلییی خواهان یه دختری باشه چت میزنه روشبه هر نحوی اینجوری که میگی شنا برای ...

اینم همینطوره و همینطور بود.

یه بحثا و قهرایی هم داشتیم این مدت،

بهش گفتم ممکنه، ( به نظرت جوابم خوبه؟ )

بحث رو ادامه داد.