2777
2789

دایی من وض مالیش عالیه دوتا بچه ۲۰ و ۱۷ داره

زنشم خوبه .....۲۲ ساله ازدواج کردن 

امروز اومد اینجا شوهرم هم نبود رفته بود جایی

چایی دم کردم نشستیم تو بالکن هی داشتیم برنامه ریزی میکردیم آخر شهریور بریم چالوس (ویلا دارن)

گفت ی چیزی بهت بگم ..دایی پشیمونم ..گفتم واس چی

گفت از ازدواجم ...گفتم حالا چیشده الان یادت افتاده 

گفت الان یادم نیوفتاده بچه اولم دنیا اومد پشیمونیم همونجا بود (گریه میکرد آروم آروم) گفتم  ینی تو ۲۰ ساله پشیمونی 

گفت آره ..اشتباه کردم این زنو گرفتم ..منم ب شوخی گفتم ای کلک نکنه میخوای زن بگیری 

گفت ن بابا مث خر تو این زندگی موندم حالا یه بدبختی دیگه رو خودم سوار کنم ...😕😕😕اشکاشو پاکرد و گفت نگی به کسی ...من که جز سکوت حرفی نداشتم ..حالا من فکرد میکردم دایم خیلی خوشبخته ..پرام ریخته ...خلاصه منم شتر دیدم ندیدم ...خواستم بگم حسرت زندگی دیگران نخورید 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

چه رمانتیک نوشتی اسی

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چرا زنش دوست نداره؟

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

حتما زنش اخلاق نداره میپرسیدی خببب

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋