2777
2789

پسرم چهار سالو نیمه یکمی علایم بیش فعالی داره 

می‌خوام تجربه هاتون راجع به مهد بگید 

ممکن بچه ای مهد بره بی تربیت بشه یا گستاخ بشه یا در کل رفتارهای بد یاد بگیره ؟

یا برعکس رفتاراهاش بهتر شده 

میشه توضیح بدید 

از کجا فهمیدی بیش فعال هست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بسته به شرایط مهد ،محیطش و مربی هاش و بچه های اونجا فرق داره یوقت میبینی میره مهد برای بیش فعالیش هم خوبه یوقت میبینی نه هم بیش فعاای بدتره هم چیزای بدتری یادگرفته بگرد یجای خوب ثبت نام کن در کل جای خوب کلا خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های من تو مهد ادب شون فرقی نکرد چون مهد و پیش خوب رفتن

ولی مدرسه شاهد نوشتم دولتی وای نگو که از دست رفتن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

لطفا هزینه مهد هم بگین .و اینکه چند ساعت در روز و چند روز در هفته میزارید 

هر بگه صلوات میفرستم براش صادقانه

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

طبق چیزی ک دیدم یچه های زیر 4 سال تو مهدا خیلی اذیت میشن چون خسته میشن خوابشون میگیره همش حوصله ندارن 

ولی بزرگتر ک باشن خیلی بهتره چون مدام باهم شعر میخونن کاردستی درست میکنن و هرروز کارگاه های مختلفی دارن ک خیلی تاثیر داره

و مهدهای خوب روی اختلال های یچه ها کارمیکنن 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

از کجا می‌دونی بیش‌فعاله.

من توهین سن سال احساس کردم پسرم بیش‌فعاله حتی یه چند روز رسپریدون دادم با نظر دکتر 

اما قط کردم 

الان هفت سالشه و فهمیدم اون رفتارها ما سن سالش بوده ومن اشتباه میکردم .

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای وای پس اون مهد یا مدرسه خیلی موثر هست

خیلی

من اگه یکم قسط وام هام کمتر بشه دوباره از چهارم میبرم غیرانتفاعی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
لطفا هزینه مهد هم بگین .و اینکه چند ساعت در روز و چند روز در هفته میزارید هر بگه صلوات میفرستم براش ...

هزینه و چند ساعت و چند روز همش بسته به مهد 

اینجا شهریه داره مهد ها و مختلفم هست شهریه ها 

ولی اکثریت ۵ تومن به بالاس 

یسری جاها بغیر از جمعه ها بقیه  روزهای هفته بازن تا ۹ شب یسری جاها نه مثلا شنبه و دوشنبه ها هستن فقط اونم صبح تا ظهر 

امکانات و کلاسها و مربی ها و حتی خوراک هم متفاوت یسری جاها باید خود بچه با خودش چیزی ببره یسری چاها خودشون میدن 

هزینه و چند ساعت و چند روز همش بسته به مهد اینجا شهریه داره مهد ها و مختلفم هست شهریه ها ولی اکثریت ...

الان مثلا  ۴ ساعت بزارم و خورد و خوراکشم خودم بدم ببره و سه روز در هفته باشه 

حدودی چقد میشه؟۳ سالشه

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

از کجا می‌دونی بیش‌فعاله.من توهین سن سال احساس کردم پسرم بیش‌فعاله حتی یه چند روز رسپریدون دادم با ن ...

گاها بچه ها بیش فعال نیستن 

بخاطر هوش بالا یسری رفتار ها انجام میدن اما روانشناس بیسواد به اینجور افراد میگه بیش فعال 

برای تشخی۱ش فقط پیش آدم کاربلد ببرید 

یسری اوقاتم با رعایت یسری نکات هیچ احتیاجی به دارو نیست در مرحله اول برای بیش فعالی ولی خیلی اوقات همون اول دارو میدن

عصبی بودن حرکات تکانشی پرخاشگری عدم توجه و تمرکز

دکتر تایید کرد که بیشفعاله؟ 

دکتر درست حسابی

نه دکتر الکی 

آخه پسرمن یبار سرماخورده بود بردم بیمارستان یه دکتر جوون بود پسرم خواب بود. بعد بیدار شد این خانم گف بچت اوتیسم داره.بیشفعاله به چشمای من نگاه نمیکنه. 

نمیدونی چه حالی شدم پیش به دکتر خوب تو یه شهردیگت وقت گرفتم تا نوبتم شد کارم فقط گریه بود.

بردمش دکتر گفت بیش‌فعال نیس گفتم خیلی از علایم رو داره گفت اینا بخاطر اینکه زود دنیا اومده  تا ۵.۶ سالگی خوب میشه .

گفت اینو منی میگم که دوهزار بچه بیش‌فعال دیدم .

متاسفانه این دکتر خوب از ایران رفت واقعا حیفش.

اگه بحرف اون دکتر اولی گوش میکردم شاید تا آخر عمر رسپریدون میدادم

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40