2777
2789

حالا ما مادربزرگمون ۸تا بچه داره که یکی از بچها نمیاد جتی سر بزنه شهر دیگس دختراش پیششن نمیان اصلا ببینن چطوره حالش شهرخودمونم پسراش هستن که با یکیشون شریکیه اونم زنش نمیزاره پسرش یه هفته مادرشو ببره بقیه هم خودشونو کر کردن فقط ما چند روز میاریمش پیش خودمون و اینم بگم لطفا پدر مادرا یکم خوش اخلاق باشن چه با بچها چه نوه ها ما میرفتیم خونه همین مادربزرگم بدش میومد خوردو خوراکم میبردیم یه آبم میخوردیم چشش دنبالش بود بدش میومد به همین خاطره ازش کینه دارم کلا کسی بره خونش و همینطور بود خوشش نمیومد فرزندان یکم با همکاری همدیگه به پدر مادراتون برسین فقط مختص یه نفر نباشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ما مادربزرگمون ۸تا بچه داره که یکی از بچها نمیاد جتی سر بزنه شهر دیگس دختراش پیششن نمیان اصلا ب ...

وقتی یه نفر اموال مادرش رو برمیداره و میگه خود مادر بهم داده طبیعیه خودش مسئولیت رو گردن بگیره

اتفاقا اینطور فرزندایی وظیفه خودشون نمیدونن چون زناشون اجازه نمیده

الان زنعموم همینطور شده 

چند سال اموال مادربزرگم رو خورده الان موقع پیری میگه شماها هم هستید شماها هم بیاید نگهداری کنید 

خودت قبلا میگفتی اموال برا پسر آخره مسئولیت هم گردن اون 

منطق شما چیه ؟من پررو هستم چون از مادربزرگم نگهداری نکردم باید ساکت باشم و فقط حمالی کنم؟اونام پول م ...

نظر هرکس متفاوته 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

منطق شما درسته؟! یعنی واقعا بنظر شما پولی که مادربزرگ داره اول از همه سهم خودش نیست که به نحو احسن ا ...

شما داخلی ؟هستید؟

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤