2777
2789

حتما اخلاق  خیلی خیلی خیلی مهمه پدرم زندگی مادرم و بچه هاش رو با بداخلاقی و رفیق بازی به باد داد همیشه ناراحتمون کرد عمرمون رو تباه کرد حرمت ها رو شکست این ها رو میگم شاید یکی تو خانواده ی سالمی باشه و درکی از این موضوع نداشته باشه ومعیارش چیزی دیگه ای باشه پول وقیافه  و گیر یه ادم بد اخلاق بیفته که عمرش رو به باد بده و بچه هاش رو هم اذیت کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام و مامانم بداخلاق بودن شوهرم هم بداخلاق من جز خدا هیچ کس رو ندارم

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله که زندگیت درست بشه همچین آدم هایی نمیدونم باید برن دکتر اعصاب چون کسایی که زندگی میکنن باهاشون رو هم صدمه میزنن

من نمیتونم با مسله کنار بیام خواستگارام بر اساس پول شغل قیافه انتخاب میکنم، میگم اخلاق مهم نیست مهم پول

لطفاً برام دعا کنید سال دیگه دانشگاه قبول بشم(زهرا م)          زندگی بر ۲ پایه بنا شده 1:صبر۲: امید

من نمیتونم با مسله کنار بیام خواستگارام بر اساس پول شغل قیافه انتخاب میکنم، میگم اخلاق مهم نیست مهم ...

چون تا حالا گیر آدم ها رو مخ و بداخلاق نیفتادی عزیزم که با روانت بازی کنه