2777
2789
شما که پرستاری چرا

ارتباطی به تحصیلات نداره من خیلی زود ازدواج کردم ترم ۲ کارشناسی بودم بعد از ازدواج درسم رو ادامه دادم همسرم اخلاقش خوبه خیلی هم منو دوست داره یه مقدار تو مسایل خانوادش اذیتم

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درخواست بده یا هرکس میخواد درخواست بده بهم لطفاو برام پیام بزارید

عزیزم من دادم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

به نظرم دعا فایده نداره... باید روزگار بخواد... یه نفرو میشناسم بالای چهل سالشه چقد خوشگل و خانواده دار و تحصیلات بالا وضع مالی اوکی...و چه اخلاق ک رفتار مناسبی داره.ولی یبار باهم صحبت کردیم گفت سختگیر هم نبودم ولی نشد‌ هی میومدن و بی دلیل پیگیر نمیشدن. البته دبگه کنار اومده. منم کم کم دارم کنار میام البته خیلی مونده من ب سن اون برسم ولی خب...

مال منو که بستن

چطور فهمیدید؟؟یعنی اصلا خواستگار ندارید یا خواستگار بد دارید؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

مثل چند سالگی وقتش؟بعضی ها بخت بدی دارن واقعا

به سن و سال نیست

به قسمت اعتقاد دارم‌ 

ولی بنظرم نباید روی یه چیزی زوم کرد

الان دیگا واقعا همه دنبال پیشرفت و رشد شخصی هستن

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝