2777
2789
عنوان

بچه ها این ویژگی همکارم و رفتارش با رئیس مون ک آقاست رو مخم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 53 پست
عزیز دلم شما الان ب من تهمت زدین. ایشون بیمه ما رو به جای یه شیفت، داره دو شیفت رد میکنه پس طبیعیه ک ...

من اصلا تهمت نمیزنم بهتون به هیچ وجه نه شما نه اون خانم را قضاوت نمیکنم.اگه بحث تهمت باشه شما هم به منشی تهمت زدید. اگه از حرف من شما همچین برداشتی کردید من معذرت میخوام. من الان خودمو میذارم جای همسر دکتر شما هم بذارید اگه از رفتار منشی همسرم ناراحت بشم از رفتار شما هم ناراحت میشم به هر حال برا هیچ زنی خوشایند نیست یک نفر به فکر شوهرش باشه به هر اسمی چه به نشان قدردانی و جبران محبت و هرچیز دیگه ای... 

بد زدی بهش ک😂

واقعا قصدم زدن به کسی نبود. ولی اگه دکتر متاهل باشن و بر فرض مثال همسرشون از همه چی آگاه باشن .اگه منشی رفتارش خیلی زننده باشه و ناجور بگو بخند کنه و همسرشون ناراحت بشن قطعا به همون اندازه از کار اسی هم ناراحت میشن اینکه یکی به فکر کادو باشه یا درد مچ دست همسرشون.حالا کادو دست جمعی باشه ایرادی نداره ولی خود من خوشم نمیاد کسی به فکر درد مچ دست همسر پزشکم باشه چون خودمون قطعا بیشتر از هر کس دیگه ای به این مشکل آگاهیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاه شرعی اینه ک‌میگی کار ایشوندغیبت نیست .

تعریف غیبت: بیان عیب پنهان کسی که میشناسیم و غایب است.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

هر جا به نفعتونه...

بنده حکم دادم یعنی؟ حکم صریح غیبت رو هم قبول نمیکنید؟

من دیگه حرفی ندارم در برابر این حجم از غیرمنطقی بودنتون☺️

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

واقعا قصدم زدن به کسی نبود. ولی اگه دکتر متاهل باشن و بر فرض مثال همسرشون از همه چی آگاه باشن .اگه م ...

خب عزیزم چرا نیت پشت قضیه رو نمی‌گیرد 

وقتی یه سونوگرافیستی ک واقعا وجدانی داره ب مردم شهرم خدمت میکنه و ذره ای مادی گرا نیست و خودشو از همه مراجعین کمتر و پایین تر میدونه در این سن کم مبتلا ب مچ درد هست خب معلومه خیلی حیفم میاد اگه خدایی نکرده بخاطر مچ دردش از کار افتاده بشه و نتونه خدمت کنه ب همشهریام.

واقعا قصدم زدن به کسی نبود. ولی اگه دکتر متاهل باشن و بر فرض مثال همسرشون از همه چی آگاه باشن .اگه م ...

مطبش تازه افتتاح شده و هزاران نفر واسش کادو افتتاح آوردن بجز ما ک پرسنلش هستیم. خیلی خوب میشد چون سال اولش میبود یه کادو میخریدیم ک فک نکنم جور بشه بخریم. 

عزیزم منشی مون رفتاراش از رو نیت بد نیست بخدا. از رو آی کیو بشدت پایینش هست. مجبورم کردی ک اینو بگم وگرنه بخدا دوست نداشتم اینجور رک بگم. آدمایی ک آی کیو شون پایینه رو مخ من هستند. در همه زمینه ها آی کیوش پایینه. از جمله اینکه نمی‌دونه با کی چجور رفتار کنه. مثلا دکتر میگه صد تومن ب فلانی تخفیف بده. این منشی اخم میکنه و میگه نه بیست تومن تخفیف میدم. در حالیکه دکترو خیییلی ب ادب اهمیت میده. این کجاش ادب هست ک روی حرف کارفرما حرف بزنه و صدها مورد دیگه