2777
2789
عنوان

بچه ها این ویژگی همکارم و رفتارش با رئیس مون ک آقاست رو مخم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 53 پست
نه قربونت برمچون اون خودش زیباترین زن دنیا رو داره. و همین امشب واسه خوشبختی شون کلی دعا کردم ولی می ...

خانم محترم چیکار کرده مگه.

شما ک مقیدی باید بدونی با تهمت خیانتی ک بهش زدی حق الناس گردنته

اینو دیگه شما نمیتونی تعیین کنی.هزار جور تهمت بهش زدی

گفتم در صحبت و خنده. 

ضمنا شما ک نمی‌شناسیدش ک میگید تهمت. 

بعدم من فقط میگم شوخی و راحت بودن و حرف اضافه زدن و چاپلوسی های متعدد. 

یادتونه همیشه در مدرسه و کلاستون یکی دو تا دختر بودن ک چاپلوسی معلم شونو میکردن. 

اینم همش چاپلوسی و خنده و....... چندشه برام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هم بیمارستان شاغلم هم تو داروخانه.خودم هم دکتر داروسازم. محیط کار اکثرا باهم راحت و صمیمی هستن بدون اینکه کسی قصدی داشته باشه. شده خیلی ها با صدای بلند میگن و میخندن کسی هم به کسی چشم نداره ارزش کسی هم پایین نمیاد. خانم با پوشش چادر هم داریم بسیار باشخصیت هستن تو بحثا میگن و میخندن هیچ کس هم مشکلی نداره ولی اونیکه اخم میکنه و با بقیه جوش نمیگیره اسمشو میذاره نجابت همه ازش فاصله میگیرن و منزوی میشه 

خانم محترم چیکار کرده مگه.شما ک مقیدی باید بدونی با تهمت خیانتی ک بهش زدی حق الناس گردنته

من گفتم خیانت؟ 

میگم اگه حاضر باشه جلو همسرش اين‌جوری جلو کارفرما ابراز وجود کنه خب خیانت نیست

ولی اگه جلو همسرش خودشو جمع و جور بگیره با کارفرما این یه جور خیانت خفیف ب همسر هست از نظر من. خیانت ک حتما نباید همخوابگی باشه. 

عزیزم من هم بیمارستان شاغلم هم تو داروخانه.خودم هم دکتر داروسازم. محیط کار اکثرا باهم راحت و صمیمی ه ...

بعدم مثلا خودتونو بذارید جای همسر دکتر. ب نظرتون اون خوشش میاد ک خانم منشی هی دنبال فرصت بگرده واسه شوخی و خنده؟ 

عزیزم من هم بیمارستان شاغلم هم تو داروخانه.خودم هم دکتر داروسازم. محیط کار اکثرا باهم راحت و صمیمی ه ...

خیلی خوبه وقتی یه مورد خنده دار پیش میاد آدم بخنده ولی اینکه هی چاپلوسی کنی قشنگ نیست 

سلام

بله جلوی نامحرم باید مواظب رفتار و گفتارمون باشیم و حد و خدود رو رعایت کنیم

اصلا شوخی با نامحرم حرامه.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اره ولی تبسم همیشگی هم خوب نیست در کل مونده به محیط کار تو محل کار ما که منزوی میشن 🤷‍♀️

درست میگی عزیزم

خب شخصیت دکتری ک پیششم بشدت سنگین و باحیا ست. بی نهایت سنگین و با حیا. 

و تبسم ایجاب میکنه ولی لودگی و خنده و سبک سری اصلا

مدل رفتاری بعضیا اینطوریه 

مثلاً جاری خودم با اینکه خداییش خانوم خوبی هست ولی کلا خیلی شوخی می‌کنه و می‌خنده با همه 

شخصیتش این مدلیه عادت کرده ...ما هم فکر بدی نمی‌کنیم درموردش 

خانم محترم چیکار کرده مگه.شما ک مقیدی باید بدونی با تهمت خیانتی ک بهش زدی حق الناس گردنته

احتمالا متوجه منظور استارتر نشدید.

ایشون میگن نوع رفتار اون خانم مناسب نیست مقابل مرد غریبه و نامحرم، که درست هم میگن.

اون خانم هم اینجا نیست و هیچ کدوم از ما نمیشناسیمش که غیبت و.. بشه. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بعدم مثلا خودتونو بذارید جای همسر دکتر. ب نظرتون اون خوشش میاد ک خانم منشی هی دنبال فرصت بگرده واسه ...

شما که همسر دکتر نیستید. منم نمیدونم دکتر شما مجرده واقعا یا متاهل. چنتا از تاپیک های قبلیتون رو دیدم اگه متاهل هستن کار شما هم اشتباهه که به فکر فرستادن کلیپ یا خرید کادو روز پزشک هستید. 

در کل نه دنبال بهونه بودن  برای زدن مخ دکتر متاهل جالب نیست به هر طریقی