2777
2789
عنوان

واقعا سخته برام ادامه دادن زندگی

82 بازدید | 13 پست

نگین امید داشته باش و فلان ، ۱۰ سال زندگیم این بوده، بعد این هم ، همینه، تغییر چندانی نخواهد کرد ، ۳۲ سالم شده ، یه بچه دارم ، میگم خودکشی دسته جمعی کنیم اون دنیا شاید بهتر باشه آخه چقدر ادامه بدیم ، اصلا همه چی مادی هست ، تا کی آرزوهامونو بیخیال شیم، همه آرزوها بدست آوردش با پول هس، هیچوقت نمیشه، هیچوقت به اون رفاه نمیرسیم ، تا آخر حصرته خب من نمی‌خوام این زندگی رو

چه آرزویی داری؟

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خب بچه دار شدی ؟ بدنیا اومدنش که دست تو بوده باید جلوشو میگرفتی ، الان بازم میخوای خودخواهی کنی ...

دیدی کسی جلوگیری کنه باز بچه دنیا بیاد؟ منم از همونام ولی شد، خواستمم سقط کنم نزاشتن 

دیدی کسی جلوگیری کنه باز بچه دنیا بیاد؟ منم از همونام ولی شد، خواستمم سقط کنم نزاشتن

بله متاسفانه دیدم 

مشکل مادی و مالی برای هممون هست پس همه باید بمیریم ؟. شما زنده ای سالمی عقل داری میتونی کار کنی و کم کم مشکلاتو حل کنی 

به مرگ فکر نکن ، برای مشکلات راه حل پیدا کن ، فکرتو درگیر کار و پول دراوردن بکن ، کمالگرا نباش ، نمیگم سازگار باش به چیزی ک داری قناعت کن و برای بهتر شدنشون تلاش کن ، حریص نباش

امید داشته باش به زندگی تلاش کن ، تا الان فرض میکنیم دست تو نبوده همه اتفاقا ولی از الان به بعد دست توئه