2777
2789
عنوان

خانما خیلی بد دعوامون شد با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 28 پست
خیلی عصبی بودم شوهرم اصلا آرومم نکرد

اشکال نداره تو سیاست داشته باش میزاشتی میومد خونه بعد صحبت میکردی من که نمیشناسمت تو هم نمیشناسیم بر حسب تجربه میگم همیشه با ارامش پیش برو همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مامانش مریض بوده خودت جای شوهرت میذاشتی بهتر درکش میکردی و با همراهی به شوهرت نشون میدادی که کن ...

مامانش یه ویروسی ها احمق رفته خونه مریض خب مریض میشه شوهر منم ساده گیر آورده همه جا میبرتش

ببین شوهرت کار اشتباهی کرده بدون رضایت و مشورت تو مونده اونجا ولی اون مادرشوهرم اگه واقعا مریضه گناه داره وقتی هم زنگ زده شاید خواسته از دلت در بیاره بعدم حتی اگه ناراحتی تو این موقعیت نباید به روی خودت بیاری الان آروم باش فردا که با شوهرت پیش هم بودین هرچقد خواستی دعوا کن ولی تو این موقعیت اونم استرس داره همه چی بدتر میشه ممکنه یه چیزی بگه آبروت جلو مادرشوهرتم میره خورد میشی

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از صبح منتطر شم بیاد خونه اونم زنگ میزنه میگه نمیام

خوب شهربازی نرفته که ، مادرش مریضه باید همراهش باشه شما از مادرشوهرت بدت میاد ولی اون مادرشه یکم درک کن وظیفشه کنار مامانش باشه حالا یه امروزو پیش تو نباشه چی میشه

🤍🌱
اشکال نداره تو سیاست داشته باش میزاشتی میومد خونه بعد صحبت میکردی من که نمیشناسمت تو هم نمیشناسیم بر ...

خب لحظه آخر میتونس بگه خوبی نگران شدی ببخشید آرومم نکرد از صبح منتطر شم

بعد با شوهرم خیلی بد عصبی شدم گفتم تو مرد نیستی یه بطری آب م روش خالی کردم و هیچی نمیگه خر ابله

وای بنده خدا هیچی نگفته خیلی صبوره گناه داره بین تو و مادرش گیر کرده

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانش یه ویروسی ها احمق رفته خونه مریض خب مریض میشه شوهر منم ساده گیر آورده همه جا میبرتش

انقد نگو شوهر من شوهر من ، این ادم از کارخونه بعنوان شوهر تو تولید شده واسه ات فرستادنش؟؟؟ فقط تورو باید ببینه؟ به پدرومادری که زحمتشو کشیدن و از گوشت و خونشونه هیچ کمکی نکنه؟

رفتارتو درست کن زن

خب لحظه آخر میتونس بگه خوبی نگران شدی ببخشید آرومم نکرد از صبح منتطر شم

والا من هر چی بگم الان میگی قضاوت نکن واین حرفا تو رو خدا همیشه منطقی باش بخدا که آخراین چیزا خوب نیست الانم با عشق و محبت و با منطق حل کنید مسئله رو هیچکسی زندگیت خدایی نکرده خراب بشه نمیاد کمکت همیشه با فکر و با منطق و آرامش سعی کن بهتر مدیر خونه شما باشی هیچوقت تو مقصر نباشی

نه عین خیالش نیست از صبح تا شب منتطرشم

مردا احمقن احمق .

تو باید نهارت رو میخوردی .خودت اماده میشدی ومیرفتی خونه ماما نت تا بفهمه تو هم مثل اون خانواده داری .

من میفهمم چی میگی این کارهای تو رو من سالهاست زندگی کردم ومیکنم