2777
2789
عنوان

مادرا بیاین لطفاً

94 بازدید | 13 پست

سلام من یه نوزاد تقریبا دو ماهه دارم 

در طول روز خیلی بیقراری میکنه و غر میزنه صبح ها خیلی زور میزنه شب ها هم تا حدود ساعت دوازده بیقراره ولی شب تا صبح میخوابه دوباره صبح از ساعت پنج شروع میکنه به زور زدن و غر زدن ، در طول روز بار ها و بار ها شیر میخوره اصلا سینه های من پر نمیشه همیشه شله ، فشار میدم شیر میاد ، میزارم تا زمانی که خودش سینه را رها کنه شیربخوره ولی تا خوابش می‌بره و میزارمش زمین یا گهواره سریع بیدار میشه و گریه میکنه و دوباره بهش شیر بدم میخوره یعنی اینطوری بگم در طول روز یک ساعت خواب پیوسته هم نداره با این توصیفات این‌نوزاد گرسنه اس؟ یا چون کولیک داره نمیخوابه؟؟ میترسم گرسنه باشه و نفهمم هنوز موعد مراقبتش نرسیده وزنش رو چک کنن ولی ماه اول خوب وزن گرفته بود

ببین بچه گرسنه گریهدمیکنه ولی این ها که میگی نرمال نیس. جهت اطمینان یکم شیر خشک بده ببن شکمش سیر لاشه بازهم بیقراره؟ اگه درست نشد ببر یه سونو بده شاید یه مشکل کوچیک باشه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولد چند کیلو بود الان چند کیلوئه؟اگ وزن خوب گرفته داری زیادی شیر میدی دلدرد میگیره نمتونه بخوابهبای ...

تولد دو و هفتصد بود یک ماهگی یک کیلو و ششصد الان وزنشو نمیدونم 

ببین گلم بعضی بچهها کولیکی برا تسکین درد هییی سینه مادرو مک میزنن باز بیشتر دلشون درد میگیره. بارزترین نشونه شم همین زور زدن و قرمز شدنه هست و اینکه تو ی تایمی از بیست و چهار ساعت اینطورین. بعضی بچه ها شبا بعضیاشونم مث بچه شما روز. اگر موقع بیقراریش بجای شیر دادن سعی کنی ماساژ بدی و... گرمیچرم بدی بهتره

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
ببین گلم بعضی بچهها کولیکی برا تسکین درد هییی سینه مادرو مک میزنن باز بیشتر دلشون درد میگیره. بارزتر ...

دارو بهش میدم کولیتیک 

ماساژ هم میدم ولی اصلا اروم که نمیشه هیچی بدتر گریه میکنه ، میدونم کولیک داره ولی نمیدونم گرسنه هم هست یا نه اینکه جدیدا سینه هام پر نمیشه نگرانم کرده قبلا سفت میشد شیر میریخت ازش اما الان سفت نمیشه نمیریزه شیرافزا هم میخورم 

دارو بهش میدم کولیتیک ماساژ هم میدم ولی اصلا اروم که نمیشه هیچی بدتر گریه میکنه ، میدونم کولیک داره ...

نه اصلا نگران نباش. سینه مادر خودشو آداپته می‌کنه نسبت به نیاز بچه. برا همین از ی مدت که میگذره دیگه سفت شدنه جز مثلا نصفه شبا که بعضی وقتا بچه دیرتر بیدار میشه اتفاق نمیفته.

حالا بهداشت ک بری باز از وزنشم مشخصه. ولی طبق چیزایی ک نوشتی بنظرم فقط همون کولیکه داره اذیت می‌کنه 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..