2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم تصمیمم اشتباه باشه پس تصمبم نمیگیرم

کسی رو داری که بتونی ازش مشورت بگیری؟ 

کسی که بتونی روش حساب کنی 

میدونی من خودم ادمی هستم که راحت تصمیم نمیگیرم اما زمانی که تصمیمم رو گرفتم به هیچ وجع در آینده پشیمون نمیشم و تا اخر راه رو میرم

قدرت تصمیم گیری مهارت خیلی مهمیه و به مرور میتونین کسبش کنین 

فقط قبل تصمیم گیری خوب فکر کنین تحقیق کنید و در نهایت با ادم درست و کسی که اطلاعات داره مشورت کنید بعد اون میتونین با اطمینان خاطر تصمیم بگیرین 

برای تصمیم گیری های کوچیک هم که هم عقل و هم احساس رو به کار بگیرین و چیزی که به نظرتون درست تره و به دل خودتونم میشینه انجام بدین 

دل رو بزن به دریا و ببین دلت چی میگه اونو انتخاب کن برای تصمیم گیری های کوچیک سخت نگیر

مثلا تصمیمای کوچیک خوب اونقدرم به ضررم شاید نباشه و اخرش یکیو انتخاب میکنم یا هرچی بقیه بهم بگن

مثلا اینکه برم خونه عموم یا ن

بگن برو میرم 

نرمم چیزی کم نمیشه

ولییی تو چیزای بزرگتر

مثلا درس بخونم یا نه

نمیدونم

کسی رو داری که بتونی ازش مشورت بگیری؟ کسی که بتونی روش حساب کنی میدونی من خودم ادمی هستم که راحت تصم ...

ن من بعد بیشتر تصمیمام پشیمونم

بله خیلی خوبه ک این توانایی و دارین 

یجوریایی میخوام تصمیمو با نظر خودم بگیرم ن بقیه

ولی خودمم نمیتونم

مثلا تصمیمای کوچیک خوب اونقدرم به ضررم شاید نباشه و اخرش یکیو انتخاب میکنم یا هرچی بقیه بهم بگنمثلا ...

حق داری سختگیری کنی چون آینده با تصمیم گیری ما تعیین میشه

راجب هر چیزی از شخص مناسب هم فکری کن موارد مختلف هر انتخاب رو بسنج چه فواید چه معایب 

بعد ببین عقل و دلت میگه کدوم کار 

در نهایت دلت رو بزن به دریا و انتخاب نهایی رو انجام بده 

فکر کردن خیلی زیادم برای تصمیم گیری خوب نیست کلافه میشی

ن من بعد بیشتر تصمیمام پشیمونمبله خیلی خوبه ک این توانایی و دارین یجوریایی میخوام تصمیمو با نظر خودم ...

من حس میکنم شما هر تصمیمی بگیرین حس میکنین بازم اشتباه کردین 

نمیدونم اهل مطالعه هستین یا نه 

شایدم این رمان رو خونده باشین 

رمان کتابخانه نیمه شب برای شما خیلی خوبه 

راجب یه شخصه که همش حسرت میخوره چرا فلان موقع فلان تصمیم رو نگرفت و تصمیم دیگه ای گرفت 

به نظرم با خوندن این کتاب خیلی حس بهتری میگیرین 

حق داری سختگیری کنی چون آینده با تصمیم گیری ما تعیین میشهراجب هر چیزی از شخص مناسب هم فکری کن موارد ...

بله

بله خیلی فکر میکنم و کلافه میشم

ممنونم