2777
2789

مرغها را بزار به سیخ بکش با برنج! یک جوجه کباب درست کن بخوربم!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه املت ربی خوششششمزه

چند تا پیاز رو خلالی خرد کن، بزار خوب سرخ طوری که نرم و کمی طلایی بعد رب به اندازه ای که تخم مرغ میذاری اضافه کن، بزار ربی سرخ شه و آخر تخم مرغ رو اضافه کن و بعد کمی آرو هم بزن

بی خیال رو اعصابی به خدا

واقعا

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
هییت واسه چیه خبریه؟

شهادت امام رضا 

اینجا که موکب هم زیاده وسط شهر 

چایی و شربت و اینچیزا میدن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

عزیزم یا با مرغا میتونی کتلت درس کنی سیب زمینی و مرغو پیاز بعد سرخ کن بانون بخور خیلی خوشمزه میش

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

مرغ سرخ شده 

املت 

تخم مرغ ابپز و سیب زمینی آبپز 

مرغ هم چرخ کنی با سیب زمینی شامی مرغ درست کنی

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
والا🤣

اعصابت ضعییفه ها😆🤪