2777
2789

لطفاً نه قضاوت کنید و نه ملامت من الان فقط کمک و راهنمایی تون رو احتیاج دارم .

من روحم یه مدت خیلی ازدواجی شده و ازدواج اقوام رو که میبینم یا کسایی که با سن های خیلی کم الان دارن ازدواج میکنن یه حالت استرس برای ازدواجم گرفته بودم و همش میترسیدم کسی طبق معیار هام پیدا نشه ، خلاصه یه بار قبلاً رفته بودم سایت آدم و حوا که صرفا فقط فرم هاشون رو ببینم و خودم هم چون خانواده ام بد می‌دونن اصلا و به هیچ وجه حاضر به پر کردن فرم نشدم اما امروز توی یکی از چنل های دانشگاهی سایت همرسان رو معرفی کرد منم رفتم ببینم بین دانشجو ها فرم ها چجوریه خلاصه گفت اول احراز هویت کن و معیار هات رو بگو فکر کردم بعد از این به فرم ها وصل میشم اما الان فهمیدم نه خودشون بقیه مراحل رو میرن و مورد معرفی میکنند😭 دلم میخواد سرم رو بکوبم به دیوار هرچی میگردم دکمه حذف فرم هم ندارن من نمی‌خوام اصلا موردی برام معرفی بشه برعکس تو فرم آنقدر ساده گرفتم که همین روزاست که آبروم جلوی خانواده بره

اگر سوال مشاوره ای کنکوری داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم   

ببین بنظرم ادمایی که توی اینجور چنلا پیدا میکنی اون چیری نیست که واقعا تو میخوای

از توشون یه شریک همیشگی درنمیاد

نمیدونم چرا. 

ولی حسم اینه

چون همه معمولا خودشون میخوان نیمشونو توی زندگی اتفاقی پیدا کنن

نه که مثل ‌کالا براش اگهی بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بنظرم ادمایی که توی اینجور چنلا پیدا میکنی اون چیری نیست که واقعا تو میخوایاز توشون یه شریک همی ...

منم به همین باورم ، نمی‌خواستم هیچوقت شریک زندگیم رو تو سایت پیدا کنم اینجوری پس بعدا به بچه هام بگم چجوری آشنا شدم با باباتون؟

من فقط میخواستم فرم هاشون رو ببینم و بدونم کسی با معیار های منم فرم پرکرده یا نه .

لعنت به کنجکاوی بیجاااا 

لعنت به بیکارییی 

لعنت به تنهاییی

پشتیبانی ندارن

نه متاسفانه به ارتباط با ما دارن که پیام می‌فرستی میگن در اسرع وقت جواب میدیم اما الان از صبح که نتیجه ای نداشته و از الان تا دوشنبه که تعطیلی هست همه چی رو هوا هست 

زنگ بزن پشتیبانیشون راهنماییت میکنن گزینه لغو حساب کاربری سایت همسریابی ها دارن

خدا کنه داشته باشن ، ولی الان فکر نکنم جواب بدن تعطیل هست تا دوشنبه

چند سالته ؟ اگه از سی گذشته اصلا به دلت بد و استرس راه نده  خیلی از پسرهای خوب هم تو این سایتا ثبت نام کردن که دنبال دخترای هم سن و سال خودشون می‌گردن خدارو چه دیدی شاید یه مورد خیلی خوب توشون قسمت شما شد 

پسر خواهر منم خیلی خجالت میکشه ثبت نام کنه هرچی ما میگیم قبول نمیکنه 

اگر خجالت رو کنار بزارین باور کنین میتونین جفت همدیگرو پیدا کنین به قولی 

از تو حرکت از خدا برکت 

اسمم نظر همسرمه
واقعا چ مسخره شاید یکی پشیمون بشه😐مگه زوره

همین متاسفانه از طرف نهاد رهبری و برای دانشجو هاست الان کارت دانشجوییم رو بارگذاری کردم همه اطلاعات فکر میکردم برای ورود به سایته نه فرم ازدواج😭💔

منم به همین باورم ، نمی‌خواستم هیچوقت شریک زندگیم رو تو سایت پیدا کنم اینجوری پس بعدا به بچه هام بگم ...

دختر انقدر خودت رو سرزنش نکن  منم موقعی که به همسرم نخ دادم همین حس الان شما رو داشتم اما پا گذاشتم رو غرور بیجام و موفق شدم شخص مورد علاقم رو به دست بیارم   

اسمم نظر همسرمه
چند سالته ؟ اگه از سی گذشته اصلا به دلت بد و استرس راه نده خیلی از پسرهای خوب هم تو این سایتا ثبت ن ...

آخه من هنوز 21 سالمه فقط میخواستم فرم ها رو ببینم آخه تو سایت آدم و حوا اکثرا مردای سن بالا بودن اینجا دانشجویی هست گفتم هم کفو من اصلا تو سایت پیدا میشه یا نه اصلا نمی‌خوام الان و از این راه آشنا بشم .

فقط چون تو آشنا و فامیل مورد خوب نداشتیم و تو دانشگاه هم موردی پیش نیومده بود میخواستم اینجا رو ببینم

دختر انقدر خودت رو سرزنش نکن منم موقعی که به همسرم نخ دادم همین حس الان شما رو داشتم اما پا گذاشتم ...

خب اون مورد فرق می‌کنه من اصلا نمی‌خوام با خانواده ام راجب این سایت صحبت کنم . اصلا از نظر اونا من الان باید فقط درس بخونم وقت شوهرم‌ نیست .

فقط موقع هایی که افسرده و تنها میشم یاد ازدواج میفتم دست به. این خل و چل گری ها میزنم