2777
2789

۲۰ سالمه. از بچگی افتادگی پلک داریم همه مون. چشام درشته ولی احساس میکنم زیباییش رو گرفته افتادگی پلکم.

زیاده هم تقریباً.

به نظرتون چاقی هم می‌تونه روش موثر باشه چون چاقم هستم ؟

و اینکه چیکار کنم خیلی اعتماد به نفسمو گرفته از طرفی ابروهامم چسبیده به چشممه

دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق.                             برام صلوات بفرست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو عمل کن افتادگی پلکتو بردارن

به هرکس میگم میگه زیر ۳۰ سال نباید عمل کرد و هم اینکه میگن خطرناکه

دانشجو ام. مدیریت مالی دانشگاه محقق.                             برام صلوات بفرست.
بلفاروپلاسی کن اما لیفت شقیقه نکن به هیچ وجهه

بلفارو میگن زیر ۳۰ انجام نده و اینکه میگن با توجه به سنم خطرناکه چون چشمه 

بعضی‌ها کلاً فاصله چشم و ابروشون کمه منم اینجوری‌ام. اگه پلک اضافه داری بلفارو کن عملش خیلی هم سخت ن ...

زیر ۳۰ میگن نکنید

بخوای می‌تونی بکنی ولی بهتره صبر کنی چون احتمالا بازم تغییر می‌کنه.

از چه نظر ؟

یعنی ممکنه بعد عمل دوباره چربی جمع شه؟