2777
2789

ما آخر هفته ینی فقط پنج شنبه ها پیش همیم

ن اینکه نخوایم بیشتر باشیما

بخاطر شغلش کلا همین ی شب و روزم ب زور پیش همیم

نظر شما چیه؟

❌اگه خواستم عکس بزارم لطفا منصرفم کنید😑❌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم ۸ ماه عقد بودیم مثل غریبه ها حتی دست همم نمیگرفتیم رسمی بودیما😂 حالا شما میخوای شب هم پیش هم باشین 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

مشکلی نداره خیلیم خوبههر زوجی با توجه به شرایطشون فرق می کنه

واقعا ؟!

همش نگران بودم نکنه بینمون سردی بیوفته

من و همسرم ۸ ماه عقد بودیم مثل غریبه ها حتی دست همم نمیگرفتیم رسمی بودیما😂 حالا شما میخوای شب هم پی ...

🤣🤣🤣فک کنم من خیلی پرروعم

چرا عشقم ؟

خیلیم عالی کافیه 

هرچی زودتر هم برید خونه خودتون که خیلی بهتره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چرا عشقم ؟

فرض کن الان که توی دوران عقدی و دلت واسه شوهرت تنگ میشه هفته ای دوبار میری خونشون. بعد از ازدواج چی؟ کلی توقع پیش میاد که عقد بود میومد چرا الان نمیاد. همش باید بری اونجا.

در ضمن بذار یکم واسه ازدواج شوق داشته باشه. اگه از الان مثل زن و شوهر شب بخوابی پیشش دیگه بعد از ازدواج تازگی نداره. البته اینا نظر منه و شما مختاری هر طور دوست داری رفتار کنی 

فرض کن الان که توی دوران عقدی و دلت واسه شوهرت تنگ میشه هفته ای دوبار میری خونشون. بعد از ازدواج چی؟ ...

نظر منم همینه عزیزم و رابطه نداریم در حال حاضر چون بنظرم دوران عقد بیشتر برای اینه ک ببینیم میتونیم ی عمر کنار هم باشیم یا ن، و برای رابطه زمان مناسبی نیست

من از این لحاظ گفتم ک از نظر عاطفی نسبت ب هم سرد نشیم ک خداروشکر متوجه شدم همچین اتفاقی نمیوفته🙏🏻🎀❤️