2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره رفته تا حالا؟

آره خاک تو سر همشون (بشون بربخوره اشکال نداره  بزارید منم اولین فحش زندگیمو با دردمندی تموم بزنم مگه چی میشه؟

اوایل افسردگیش هشت سال پیش رفت پیش یه دکتر نفهم بود که نتونست جلوی ادامه ی رویه رو بگیره بعد از اونم ده بار دیگه رفتیم...روانشناسی و مشاوره خرافس  

شاید سحر شده...این احتمال رو هم در نظر بگیر.دشمنی توی اطراف ندارید؟

خستم خسته

مطمئنم چند روزه هیچی نخورده حتی آب 

مطمئنم چند شبه درست نخوابیده شاید عین کارتون خوابا 

برادر زیبا و با هوش و خوش تیپیم

حق خانواده ی ما این نبود

اما هیچ کاری از من بر نمیاد

پیام فرستاده «دارم بهش نزدیک میشم..همه جارو تیره می بینم هیچی نمی شنوم...  

خستم خسته مطمئنم چند روزه هیچی نخورده حتی آب مطمئنم چند شبه درست نخوابیده شاید عین کارتون خوابا برا ...

اگه می تونی برو پیشش باهاش صحبت کن بهش امید بده

دعا می کنم روزای خوب زندگیش رو ببینی عزیزم

متخصص مغز و اعصاب

وسواسه نمیاد نمیره آخرین روانپزشکی که بردیم یک سال پیش بود که یک سال طول کشید از خونه بیاد بیرون تا بیاد و بره اون دکتر بدبخت... با پای تاول زده ی خونی چون کیلومترها پیاده رفته بود تا به اون دکتری که وسواس نیست برسه

به ماشینها وسواسه به خیابونا به عالم و ادم

اگه می تونی برو پیشش باهاش صحبت کن بهش امید بدهدعا می کنم روزای خوب زندگیش رو ببینی عزیزم

اگه برم شش ماه تلاش و صبوریم برای رها کردنش از بین می‌ره دوباره شش ماه می کشه برگرده به حالت قبلش ...و دوباره روز از نو روزی از نو...همون اشه و همون کاسه

الکی خودشو خوشحال و امیدوار نشون میده که بگه حمایت شما موثره

باز وسواساش ادامه داره باز کنترل گری ها و آرزوهای شیرینش شروع میشه باز قر زدن و نشخوارای ذهنیش شروع میشه

باز من بدبخت و ییچارماش و حرکت نکردناش 

باز امروز و فردا کردناش

و دوباره روز مقرر بالا آوردنا و گریه کردناش...

باز منتظره از آسمون براش معجزه بیاد باز منتظره کوچکترین بوته ای جور کنه داد و بیداد کنه و وسواسشو بیشتر کنه 

خدایا کاش میشد اینجایی که هستم فریاد بزنم و از شدت فریاد خفه شم

چه کنیم چه کنم که دلم پره اگه خودکشی کنه میمیریم ولی هیچ کاری ازمون برنمیاد هیچ راهی برامون نداشته ف ...

😔با گوشت و پوستم درک کردم

وقتی گفتيد مشکلاتی ک براش پیش اومده رو نمیپذیره💔

منم اینطوری شدم نمیتونم باورکنم تو 30 سالگیم شدم مثل آدم 60 ساله 😔😔😔😔

منم افسردگی گرفتم 💔😔

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️ برای شفای همه بیماران مخصوصا مادران بیمار دعا کنین🙏🌷

خستم خسته مطمئنم چند روزه هیچی نخورده حتی آب مطمئنم چند شبه درست نخوابیده شاید عین کارتون خوابا برا ...

چندسالشونه؟😔😔😔😔

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️ برای شفای همه بیماران مخصوصا مادران بیمار دعا کنین🙏🌷

۲۶سالشه دوستان ولی قلب و روحیش پانزده سالهشت ساله تو کماست اون کما الکیه که میگید این کما واقعیه

علایم اولیش چی بود؟ 

من متوجه نمیشم میگین آرزوهای الکی و اینا بیشتر توضیح میدی؟

اگر بستری بشه واسش بهتر نیست؟ 

کاربری واسه دو نفره

عزیزم

چقدر معلومه که خواهر مهربون و‌ خوش قلبی هستی.

بغض گلومو گرفت تاپیکت رو دیدم چون دقیقا من الان دارم دو دوتا چارتا میکنم که چه قرصی رو و به چه طریقی جور کنم تا تمومش کنم.

واقعیت اینه که این دنیا به خیلی از ماها روی خوش نشون نداد.مجازات گناهای نکرده شدیم.

علایم اولیش چی بود؟ من متوجه نمیشم میگین آرزوهای الکی و اینا بیشتر توضیح میدی؟اگر بستری بشه واسش بهت ...

الان نمی تونم بخدا تو شرایط مساعدی نیستم 

دعا کن بهتر شیم میام برات توضیح میدم

نمی دونیم کجاست بگه هم نمیزاره ببریم بستری فقط قول الکی میده دست خودش نیست ازش برنمیاد