یاجبار مدیر استارتر عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 890 عنوان اگه بخواید امام رضا رو توی ی جمله توصیف کنید چی می گید😭🥹 271 بازدید | 73 پست بچه ها داریم نزدیک می شیم به شهادت امام رضا، همگی بگید که تاپیک پر بازدید بشه و دلامون هوایی مشهد بشه😭😭😭من اگه بخوام امام رضا رو توصیف کنم می گم مهربان به تمام معنا،راه نجات 1404/05/30 | 17:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاجبار مدیر استارتر عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 890 در دولت عشق او، گدا، سلطان است یک گوشهٔ چشم او بلا گردان استاز فتنهٔ دشمنان به دل ترسی نیست تا دست رضا روی سر ایران است...
میهن_سابق_۸ عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 1008 میشه برام دعا کنید حاجت روا بشم و برم حرمش؟ 🥹💕 گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟! راستش زور منه خسته به طوفان نرسید... ⭐
یاجبار مدیر استارتر عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 890 🏴گدای کوی رضا شو که این امام رئوف🏴به سیـنهی احـدی دست رد نخواهد زد
یاجبار مدیر استارتر عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 890 دل من گم شده اگر پیدا شد، بسپارید به امانات رضاو اگر از تپش افتاد دلم ببریدش به ملاقات رضااز رضا خواستهام تا که پناهم بدهدهمه گویند که محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 24649 من گاهی به خدا میگم خدایا دمت گرم فلانی و فلانی رو آفریدی و دنیارو باهاشون قشنگ تر کردیامام رضا یکی از اون آدماس واسم خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
با_خدا_باش عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 5694 بامحبت ، عزیز، محترمتو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و پول جراحیمو خدا برسونه و دندونامو و لثه هامو از دست ندم 😭
یاجبار مدیر استارتر عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 890 🍃🍂🌺🍂🍃🌺🍃🍂🌺🍂🍃محبوب رضاست هر که دل ریش تر استاز کعبه صفای این حرم بیشتر استاینجاست طبیبی که ندارد نوبتهر دل که شکسته تر بود پیش تر است🍃🍂🌺🍂🍃🌺🍃🍂🌺🍂🍃
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22226 بابای امام جواد😭😭صامن آهو میشه یبار دیگه آبرو گرو بزاری پیش خدا؟دعامیکنید بچه ها سالم باشه اسیبی ندیده باشه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
یاجبار مدیر استارتر عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 890 میشه برام دعا کنید حاجت روا بشم و برم حرمش؟ 🥹💕 ان شاءالله که قسمت بشه برای شهادتش حرم باشی😭😭😭😭