2777
2789
عنوان

پزشکی خوندن در سن سی سالگی🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 18 پست
خب ادمه ۴۲ ساله برای چی میاد پزشکی . دارم سوالی میپرسم چون واقعا درک نمیکنم .آخه پزشکی شغل دیر بازده ...

اون فرد مهندس شرکت نفت بوده و دارایی جمع کرده بعد دید واقعا علاقه نداره و از شغل خودش انصراف داد و اومد پزشکی. از لحاظ مالی اوکی و تامین بوده

اون فرد مهندس شرکت نفت بوده و دارایی جمع کرده بعد دید واقعا علاقه نداره و از شغل خودش انصراف داد و ا ...

اها متوجه شدم پس .موفق باشن هم خودتون هم خانوادتون . 

به نظر داداشتون ارزش اینهمه سختی رو داره ؟

به نظرتون اگه کسی با تفکر درآمد بالا قبول بشه ، موفق میشه تو این رشته ؟ یا کسی که خانواده اش وضع مالی بسیار پایینی دارند و قبول باشند 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها متوجه شدم پس .موفق باشن هم خودتون هم خانوادتون . به نظر داداشتون ارزش اینهمه سختی رو داره ؟به نظ ...

مورد دوم ممکنه اما صرفا با هدف درامد بالا بیاد خودش میکشه کنار چون پزشکی دیر به درامد میرسه و با هدف درامد بالا ارزش نداره

مورد دوم ممکنه اما صرفا با هدف درامد بالا بیاد خودش میکشه کنار چون پزشکی دیر به درامد میرسه و با هدف ...

درسته ممنونم عزیزم .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )