2777
2789
عهیعنی مثل عروسیای دیگه عادی بود

اره البته ما جدا هست توی شهرمون عروسی ها. رسم داریم جدا باشه عروسی هامون

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلم دینی؟؟اخه میگن گزینش گیر میده

گزینش ب نظام و سپاه گیرنمیده اونوقت ب معلم دینی گیرمیده تازه اونم قبل استخدام ن بعدش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بله . قبل از اینکه معلم بشه البته .مثل باقی عروسی های خودمون بود . اره رقص که داشت جدا از اون با دام ...

آخه بعدش میگن گزینش گیر میده اگه کسی گزارش بده یا مخصوصا اگه پخش بشه

آره بابا  میرقصن مگه میشه نرقصن من عروسی پسر معلمم (پسرش سرباز بابام بود) رفتم با یه صحنه هایی روبه رو شدم که نگووو معلمان رو با دکلته دیدم 👀 

من ۲ تا از دختر عمه هام و یدونه دختر خالم معلمن 

هر دو تا نه محجبن نه چیزی اتفاقا تو عروسیا ی دیگم حتی اگه مختلط باشن و‌.. میرقصن 

اگه کسی به گرینش گزارش بده

شوهرش از اون کله گنده هاست. قاضی نمیدونم وکیل همچین چیزی هست.  

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

آخه بعدش میگن گزینش گیر میده اگه کسی گزارش بده یا مخصوصا اگه پخش بشه

فکر نکنم اینحوری بشه . 

دولت لنگ معلم هست نمیاد سر این مسائل بیرون کنه معلم رسمی رو . 

مگه اینکه فیلم زدن بچه پخش بشه که لیاقت همچین معلمی ، معلمی نیست 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اره البته ما جدا هست توی شهرمون عروسی ها. رسم داریم جدا باشه عروسی هامون

اینجاهم ایتطوریه ولی خبب آخرااش معمولا یهو قاطی میشه

بعد خواننده و فیلمبردارن معمولا مردن

رسمی قطعی شد باز گزینش هستاانیست؟یا زیر نظر آموزش پرورشن

کی گفته ؟

اگه قراردادی باشی گزینش داری وقتی رسمی قطعی بشی کی گفته گزینش دوباره داری .

نمی‌دونم والا ،فکر نکنم زندگی شخصی رو قاطی زندگی کاری کنن 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍