2777
2789

ولی نظری ندارم چه کنمممم و چی بخرم تازگیا تو اینستا میبینم ترکیب سبز و فرش قرمز و چوب و کرم میزنن بنظرتون قشنگ میشه فرش قرمز بخرم بااین ترکیب؟

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

من تازه عروسم وفرشام فیلی رنگ خریدم.... فرش قرمز به نظرم تا چند وقت مده وبعد زود از مد میوفته

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تازه عروسم وفرشام فیلی رنگ خریدم.... فرش قرمز به نظرم تا چند وقت مده وبعد زود از مد میوفته

مبارکت باشه قشنگم مبل و تخت اینا چی خریدی

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

مبارکت باشه قشنگم مبل و تخت اینا چی خریدی

هنوز نخریدم.... نزدیک عروسیم میخرم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

درک میکنم😅پس قرمز نگیراول فرش و انتخاب کن بعد برو سراغ مبل

وای همینجوری موندم چی بخرم واقعا

فرش قرمز جالب نیست مبل رنگای نود بگیر فرش نسبت به مبل تیره تر هم رنگ نباشن

مرسی عزیزم😭

از رنگ های نود و خنثی استفاده کن زیاد چیزای ترند نگیر چون زود از مد میرن ساده بگیر همچی رو

خیلی سردرگممممم

سرویس چوبتو رنگ چوب بگیر همیشه مد فرش هم رنگی بگیر که روشن شیک باشه

مرسی عزیزم 

وای همینجوری موندم چی بخرم واقعا

برو مغازه فرش فروشی چنان فرشای خوشگل و خوشرنگی میبینی،مطمئنا همونجا یکیش چشمت و میگیره

خریدای بعدی و هم طبق همون میخری

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️