2777
2789

من جا تو دلم خنک شد

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

حتی ممکنه اینم دروغ بگه دلت بسوزه ازت سواستفاده کنه

دیگه سو استفاده بیشتر از این؟

خواهرش مثلا چهل سالشه یه دختر بی وجدان بود که ادعا میکرد خدا و پیغمبر حالیشه و حجاب میذاشت ولی گفتم داداشتون پولمو پس نداد میگه مگع من گفتم بده؟ همین خواهره میگفت برای ازدواج میایم برات

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا من بار اولم بود با یه پسر آشنا میشدم. اون توی دختر بازی دادن حرفه ای بود. بهم قول و قرار ازدوج د ...

چجوری خودشو عاشق نشون میداد؟

دختر همکارم با ی پسر پولدار لاشی دویت شد پسره گفت میخواد به فقیر کمک کنه به دختره گفت مگه مهربون و باگذشت نیستی توام کمک کمک .کلی پول از دختر گرفت بعنوان خیریه .خیر بودن 

عزیزم دوباره سرپا شدولی مادرش حتی پوشکش میکرد

چه خوب😊 در حقت بدی کرد؟

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

چجوری خودشو عاشق نشون میداد؟دختر همکارم با ی پسر پولدار لاشی دویت شد پسره گفت میخواد به فقیر کمک کنه ...

چطوری؟ میگم حرفه ای بود قبل منم چندتا دخترو گول زده بود تازه من بیشتر از بقیه دخترا ساده تر بودم و دستم خالیتر بود و ازم بیشتر میگرفت.

چقد بی وجدان بود

آقا من بار اولم بود با یه پسر آشنا میشدم. اون توی دختر بازی دادن حرفه ای بود. بهم قول و قرار ازدوج د ...

اصلا ممکنه هر کسی هم جای تو باشه اشتباه کنه و این کارو بکنه ولی اگه بازم تکرار کنی جای سوال میشه،چون باید دیگه برات تجربه بشه

ولی اون چقدر بی لیاقت بوده که از دختر مردم پول می‌خواسته😑

هیییی زمونه داره به کجا می‌ره...

حالا ادعاش ازدواج هم بوده ،اخه بگو تو خرج خودت رو نمیتونی برسونی حرف از ازدواج هم میزنی

شاید هنوز دیر نیست...

نه خوبی کردمارو باش برا کیا تاپیک میزنیم

خب متوجه نشدم بگو چیکار کرد 

دیگه سو استفاده بیشتر از این؟خواهرش مثلا چهل سالشه یه دختر بی وجدان بود که ادعا میکرد خدا و پیغمبر ح ...

بدی بدختری با پسر دوست میشرو خوب میدونن .از این ادما زیادن فکر میکنن اگر دختری به پسر علاقه مند بشه دختر بی ارزشیه و باید ازش سواستفاده کرد 

مریضن همینا جامعرو خراب کردن فرهنگ جامعرو پایین اوردن 

همینا بر خارج کشور از کوون سطح پایینترین دخترای خارجی میخورن به به چهچه میکنن 

ولی برای دختر ایرانی هیچ شان و ارزشی قائل نمیشن 

اصلا ممکنه هر کسی هم جای تو باشه اشتباه کنه و این کارو بکنه ولی اگه بازم تکرار کنی جای سوال میشه،چون ...

بخدا تعریف نباشه همه حرف از نجابت من میزنن حتی اونموقع خیلی از همکارا ازم خواستگاری کردن گفت نه تو برای منی تو فلان نگران بود پولش تامین نشه منم رد میکردم. حالا بماند که کلی تهمت میزد که من با پسرام. حالا خدا انتقام کرد اینم هنوز آدم نشده خرش از پل گذشت

اصلا ممکنه هر کسی هم جای تو باشه اشتباه کنه و این کارو بکنه ولی اگه بازم تکرار کنی جای سوال میشه،چون ...

اتفاقا اکثرشون وضع مالیشون خوبه سادیسم دارن تیغیدن دخترو افتخار میدونن

پسرای پولدار بتیغ تر و گشنه ترن و وقیح ترن

بدی بدختری با پسر دوست میشرو خوب میدونن .از این ادما زیادن فکر میکنن اگر دختری به پسر علاقه مند بشه ...

اینقد گفت روز تولدت نحسه

خدا میدونه روز تصادفش گوشیش کجا پرت شد خاموش بود بعد من چققققققد زنگ میزدم قلبم یهو درد میگرفت آرامبخش میخوردم بااینکه اصلا نمیدونستم تصادف کرده

اتفاقا اکثرشون وضع مالیشون خوبه سادیسم دارن تیغیدن دخترو افتخار میدوننپسرای پولدار بتیغ تر و گشنه تر ...

سادیسم داره که عیچ

بعد فک کن من وابسته شده بودم گریه میکردم اون میگفت نسل آدما باید منقرض شه

چطوری؟ میگم حرفه ای بود قبل منم چندتا دخترو گول زده بود تازه من بیشتر از بقیه دخترا ساده تر بودم و د ...

وجدان اصلا رحم ندارن .اتفاقا به بی رحمی خودشون افتخار میکنن

هر چی ادم ضعیف گیر بیارن بیشتر سواستفاده میکنن 

بلانسبت تا خر هست خرسوارم هست