2777
2789

بچه ها سلام من دیروز رفتم دکتر گفتم میخوام باردار بشم چیکار کنم بعد به فولیک اسید نوشت گفت یه ماه دیگه اقدام کن منم شرایطم جوری هست که ناقل یه ژن معیوب هستم و پسرم مبتلا شده و بیماره خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم 

والا غیر از همین یدوفولیک و ویتامین D اینا چیز خاصی نیست نمیدونم دیگه

اگه میخوای غذاهای مقوی هم بخور

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زن دوتا ایکس داره من یه ایکسم معیوب هست و پسرم رو مبتلا کرده الان دکتر ژنتیک گفت بچه دار شو و آمی ...

همون حرف دکتر گوش بده

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

سلام، حتما مشاور ژنتیک مرکز معتبر برید. احتمالابیماریتون  وابسته به x هست و بهتره دختر دار بشید برای اینکار باید PGS انجام بدید و با IVF بچه دار بشید. درضمن مکمل عالی قبل بارداری فرتیل اید زنان است که حاوی ید، فولات،  مولتی ویتامین کامل به همراه آنتی اکسیدان است. روزانه ۳ کپسول همراه غذا مصرف کن در کنار اون هم اوابوست هم میتونی مصرف کنی