2777
2789

من خودم این چیزا رو برحسب تجربه استفاده کردم و خوبه : 

1.  ژیلت از این صورتی های مخصوص خانوما بخرین ، خیلی عالیه .

2. پودر موبر مطرح بخرین ، از همه ی پودر موبرا بهتره و خوشبوعه .

۳. پودر ژله ی شیبابا از همه شون بهتره و زود میبنده .

۴. ماکارونی مارک جهان از همش خوشمزه تره .

۵. پودر کیک فرمند از همه ی پودر کیکا بهتره ، توش شکلات برای تزئین هم هست .

۶. رب گوجه فرنگی بهترینش روژینه که خیلی خوشرنگه.

۷. وایتکس مارک بوژنه ، خیلی ظرف و ظروف رو براق میکنه .

۸ .برنج پاکستانی دایانا و لذیذ خیلی خوبه .

۹.سن ایچ انبه رو امتحان کنید ، خوش طعمه .

۱۰. خمیردندون رو گرون نخرین ، من یه دکتر دندون پزشک بهم گفت که خمیردندون های نسیم و پونه که ارزون تره ، بهتره .

۱۱. مام رولی یه مای که رنگ درش صورتی یه خیلی خوبه .

همینا تو ذهنم بود، شما چی؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

سلام دوستان بلوبانک یه طرح گذاشته برای دعوت از دوستان برای هر نصب موفق ۱۰۰ هزار به هر طرف میده فقط دو روز مونده پس نصب کنید ازش استفاده کنید چون رایگانه
این کد معرف با حروف بزرگ بزنید چون فقط با کد معرف میتونید از این طرح استفاده کنید ( OXEF3Y )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نان تست هفت غله سه نان 

شامپو بدن هیدرودرم مدل spa

کرم مرطوب کننده وازلین برگامیا 

ضد افتاب توکوبو (رنگ سبز)

پد گرمایی لیوا فارما (پریود) 

چسب پانسمان اینستا هیل 

پماد الفا برای زخم و سوختگی

سس سالسای مهرام 

اسپری اتوی فوری مکس نیت

اتوبخار سوناشی 

اشک مصنوعی ارتلاگ

خمیردندون سنسیتیو سیگنال 

مسوال برقی شیائومی

اتود فابرکاستل 

همینا رو یادم اومد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

از این شهد العسل ها بگیرید برای زیر بغل زیاده قیمتش ارزونه سفید میکنه و بوگیره.. اسپره رکسنا هم داشته باشید برای زیر بغل...

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

نان تست هفت غله سه نان شامپو بدن هیدرودرم مدل spaکرم مرطوب کننده وازلین برگامیا ضد افتاب توکوبو (رنگ ...

پماد آلفا عالیه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
پماد آلفا عالیه

هم درد رو ساکت میکنه هم نمیذاره جای سوختگی بمونه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ژل شستشوی ژیناژن خیلی خوبه 

سس گوجه فرنگی کاله از این بزرگا خیلی خوشمزه است و طعم گوجه واقعی میده بقیه مارک های خیلی مصنوعی سس هاشون 

رژ لب مدادی هدی بیوتی شماره ۱۱۱ برای پوستای گندمی خیلی قشنگه