خیلی دودلم.کسیم نیس ک باهاش مشورت کنم.لطفا نظرتونو بگین.ما حدود دوماهه از اینستا میشناسیم همو و دوهفتس به قصد اشنایی چت میکنیم و فقط یکبار دیت رفتیم
هم سن هستیم.ورزشکاره و بدن خیلییی خوب،قد بلند.از نظر ظاهری خوبه
حداقل روزی ۱۲ ساعت کار میکنه و کادر درمانه و درامد حدود ۴۰ میرسه و تایم خالی زیاد نداره.قبلا اکسش بهش خیانت کرده و یکم حساسه.خانواده دار و خانواده دوسته و اهل رفیق بازی اصلا نیست
فعلا ماشین نداره ولی میگه قرار بخرم و موتور داره و از ماشین باباش گاهی استفاده میکنه.
خیلی بی سیاسته و خیلییی راحت حرفشو رک میزنه و تا الان سه بار باهامبحث جدی کرده،دوبارش سر این بود ک چرا من بهش اهمیت نمیدم و همیشه اون پیگیر حال من
سومیشم تو تاپیک قبلیم قضیه دیت دیشبمون هست ک اخرش طلبکار شد که چرا تو کنسل کردی و کلیییی با عصبانیت بحث کرد درحالی ک خودش هماهنگ نکرده بود بامن ( خلاصشو بگم ما دیروز بعد یک هفته میخواستیم دیت دوم بریم،که اون ظهر گفت شب میریم ولی تا ساعت ۷ شب نه خبر داد ساعتو نه مکانو و نه حتی گفت خودت بیا یا میاد دنبالم.منم بهم برخوردو کنسل کردم خودشم اون لحظه پشت تلفن اصراری نکرد.بعد پرید به من ک من بخاطر تو شیفتمو جابه جاکردم و رو زدم و تو الکی کنسل کردی ک با خانوادت بری و بهونه کردی و فلان.و هرچقدر ک گفتم چرا تو تایمو هماهنگ نکردی گف خودت باید میدونستی ک من کی کادم تموم میشه!)
یکم حس میکنم بد دل و شکاکه و دوست داره همه چیو تحت کنترل خودش باشه
ولی از طرفیم همیشه در دسترسمه.زود جواب میده،بهم اهمیت میده.اصلا حرفای جنسی نزده و خیلی به حریم و خط قرمزام احترام میزاره
خیلی دودلم بچه ها.از طرفی بعد از سالها ارتباطم با یه پسر داره بیش از یکماه طول میکشه و از طرفیم این عصبی بودن و بد دل بودن و تایم نداشتنش واسه بیرون داره اذیتم میکنه
نظرتون چیه