2777
2789

خیلی دودلم.کسیم نیس ک باهاش مشورت کنم.لطفا نظرتونو بگین.ما حدود دوماهه از اینستا میشناسیم همو و دوهفتس به قصد اشنایی چت میکنیم و فقط یکبار دیت رفتیم

هم سن هستیم.ورزشکاره و بدن خیلییی خوب،قد بلند.از نظر ظاهری خوبه

حداقل روزی ۱۲ ساعت کار میکنه و کادر درمانه و درامد حدود ۴۰ میرسه و تایم خالی زیاد نداره.قبلا اکسش بهش خیانت کرده و یکم حساسه.خانواده دار و خانواده دوسته و اهل رفیق بازی اصلا نیست

فعلا ماشین نداره ولی میگه قرار بخرم و موتور داره و از ماشین باباش گاهی استفاده میکنه.

خیلی بی سیاسته و خیلییی راحت حرفشو رک میزنه و تا الان سه بار باهام‌بحث جدی کرده،دوبارش سر این بود ک چرا من بهش اهمیت نمیدم و همیشه اون پیگیر حال من

سومیشم تو تاپیک قبلیم قضیه دیت دیشبمون هست ک اخرش طلبکار شد که چرا تو کنسل کردی و کلیییی با عصبانیت بحث کرد درحالی ک خودش هماهنگ نکرده بود بامن ( خلاصشو بگم ما دیروز بعد یک هفته میخواستیم دیت دوم بریم،که اون ظهر گفت شب میریم ولی تا ساعت ۷ شب نه خبر داد ساعتو نه مکانو و نه حتی گفت خودت بیا یا میاد دنبالم.منم بهم برخوردو کنسل کردم خودشم اون لحظه پشت تلفن اصراری نکرد.بعد پرید به من ک من بخاطر تو شیفتمو جابه جاکردم و رو زدم و تو الکی کنسل کردی ک با خانوادت بری و بهونه کردی و فلان.و هرچقدر ک گفتم چرا تو تایمو هماهنگ نکردی گف خودت باید میدونستی ک من کی کادم تموم میشه!)

یکم حس میکنم بد دل و شکاکه و دوست داره همه چیو تحت کنترل خودش باشه

ولی از طرفیم همیشه در دسترسمه.زود جواب میده،بهم اهمیت میده.اصلا حرفای جنسی نزده و خیلی به حریم و خط قرمزام احترام میزاره

خیلی دودلم بچه ها.از طرفی بعد از سالها ارتباطم با یه پسر داره بیش از یکماه طول میکشه و از طرفیم این عصبی بودن و بد دل بودن و تایم نداشتنش واسه بیرون داره اذیتم میکنه

نظرتون چیه

عزیزم اینی که تعریف کردی رد فلگ های زیادی داره. بنظرم با دقت بسنجش و زود بهش اعتماد نکن. به خصوص این عصبانیت و حساس بودنش.

زیاد انگار جنتلمن نیست و نمی تونه به یه خانم احترام بذاره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من کیس بدی نمیاد این بحث ها هم به جورایی الکیه و پیش میاد سعی کن برطرف کنی ولی درکل مورد خوبیه از دستش نده و راجب این رفتارش صحبت کنید کنار بیاین باهم

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

مدت کمی میشناسیش بیشتر باید آشنا بشی 

الان بنظرم 50 50 چون صفت های خوبی هم داره 

بنظرم هر مشکلی یا ناراحتی ای داری رک بیان کن که اونم دستش بیاد چی میخوای از رابطه 

الان اینقدر همه تو رابطه دنبال یک چیزن بنظرم همینجوری سریع تمومش نکن و بیشتر به خودتون وقت بده

عزیزم اینی که تعریف کردی رد فلگ های زیادی داره. بنظرم با دقت بسنجش و زود بهش اعتماد نکن. به خصوص این ...

الان تصمیم دارم تلفنی باهام حرف بزنم.به نظرت مستقیم کات کنم یا رک بگم ک با این رفتاراش مشکل دارم و فرصت بدم بهش؟؟

دوماه زوده واسه اینکه بفهمی قصدش چیهولی خب درکلدیگه تایم نداشتنش که مال کارشهبددلیش رو هم باید بیشتر ...

الان درکل به نظرت این پسر با این مشخصیات چطوره؟؟

امشب میخام تلفنی حرف بزنم باش.بهش رک بگم با چیا مشکل دارم و فرصت بدم یا ن