2777
2789

خب اول من یه سری توضیحات بدم

من خیلی چاق شدم بعد یه سری اتفاقات زندگیم و از دست دادن یکی از اعضای خانوادم

راستش فکر میکنم اصلا خوب نیستم

حقیقتا خیلی تاپیک عکس دیدم که بسیار زیبان و صرفا دنبال تایید شدنن  و خب من هدفم این نیست

من عکسی که میزارم بدون هر آرایش و فیلتری هست و  کاملا ساده ساده هست

لطفا نواقصی که دارم رو بهم بگید 

بخاطر آدمای اشتباه خیلی احساس بدی نسبت به خودم وچهرم دارم

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نظر میخوام نه تایید ولی خب چ میشه کرد بی نقصم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

حقیقتش هیچ ایرادی نداری فقط استایلت و شیک کن

مثلا موهای فر فک کنم خیلی بهت میاد

یا اتو بکش

شال بدون طرح و ساده بپوش عینک شیک بزن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”