2777
2789
عنوان

پسره واقعا عاشقه یا چرت میگه

562 بازدید | 61 پست

یهو ساعت ۳ صبح بهم دایرکت داد ک ماشاله پروفت خیلی فشنگه بعدش تا ساعت۸ صبح باهم حرف زدیم و۸ صبح رفت سرکار همش میگفت ب ارواح مادرم خیلی میخوامت دوست دارم هرچی بگی برای تضمین میزارم برات خودمو ثابت میکنم بهت 

ورزشکاره و از بچگی خودش کار کرده چون مادر نداشته خرج خونه رو میده گفت اسمتو میخوام تتو بزنم و حتی نوبت هم گرفت من نزاشتم بره 

نمیدونم چ کنم 

سرم بالاس چون بالا سرم خداس😇🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش‌میگه دست و بالم الان خالیع ولی حتما میام خاستگاریت 

۲۰ سالشه ولی اصلا شبیه پسرای ۲۰ ساله نیست صبح تا شب سر کاره مرد خونشونه و نون درمیارع برا خونشون کلا دستاش شبیه مردای ۴۰ سالش بس ک کار میکنه و تو ارامش نبوده

بنظر من اینا که خیلی زبون باز هستن و ابراز میکنن دو آتیشه هستن خیلی زود هم فروکش میکنه

در عمل باید ببینی چکار حاضره بکنه برات 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
پسرا مامانی هستن ...پس روح مادرشو الکی قسم نخورده

منم همینش برام جالبه:) بعد من همش میگم نه من اها دوستی نیستم همش میگه منو نترسون و کلییی ببخشبد و عذر خواهی میکنه نمیدونم

نه تو اون ۵ ساعت فقط میگفت میخوامت دوست دارم دو ساله دنبالت بودم و ..

عزیزم بد برداشت نکن ولی ساعت های دیگه هم امتحانش کن. اون ساعت آدم بشدت احساس تنهایی میکنه و ممکنه هر حرفی بزنه.