2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون کارم درست بود 🥲

50 بازدید | 7 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر من یه کانال عطر فروشی دیدم به ادمین نیاز داشتن دیشب عضو کانال شدم که دو سه روزی آزمایشی کار کنم بعد ماهیانه حقوق بگیرم کانال شون واقعا معتبر بود به پولشم خیلی احتیاج داشتم بنده خدایی که میخواستم براش کار کنم آقا بود یه اکانت مشترک خودشو و خانم و بچه هاش داشتن که جواب مشتری رو بدن منم وارد همون اکانت شدم بعد روی شماره خودم پیام‌ داد که هر حرفی که می‌خوایی بزنی بقیه نبینن و نفهمند داخل اون اکانت نگو و هر سوالی داشتی اونجا نپرس و اونجا خانم و بچه هام هستن من گفتم سوالی داشتم همون جا میپرسم گفت نه اونجا نگو 

منم حس خوبی نگرفتم گفتم نمی‌خوام ادمین باشم🙂

:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش مثلا میگفتید حرف غیرکاری و شخصی با شما ندارم

نمی‌دونم اصلا حس خوبی نداشتم گفتم نکنه به غیر از کار منظوری داشته باشه و می‌خواست زیاد در ارتباط باشیم به نظرم درست نبود 

ولی خب بعد مدت ها یه کار در منزل پیدا کردم حقوقشم خوب بود و به شدت به پولش احتیاج داشتم 

حالا یه دو روز میموندی ببینی چی میشه فوقش اذیتت میکرد اونجامیگفتی زنش بفهمه

نمی‌دونم اصلا حس خوبی نداشتم گفتم نکنه به غیر از کار منظوری داشته باشه و می‌خواست زیاد در ارتباط باشیم به نظرم درست نبود 

ولی خب بعد مدت ها یه کار در منزل پیدا کردم حقوقشم خوب بود و به شدت به پولش احتیاج داشتم

نمی‌دونم اصلا حس خوبی نداشتم گفتم نکنه به غیر از کار منظوری داشته باشه و می‌خواست زیاد در ارتباط باش ...

حالا این ادمینی یعنی چی ؟

باید چکار کنی مثلا ؟

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁