2777
2789
خب اگر اینجوری باشه ادم دو تا حلقه بگیره یکی طلا فقط در نقش سرمایه باشه و به رینگ ساده نقره برای است ...

اره اینم خیلی خوبه 

الان نقره باطلا سفید مو نمیزنه اگه ازجای خوب بخری 

یک حلقه بخر واسه مهمونی ومجالس که طلاباشه 

یکی هم نقره بخر که دائم دستت باشه 

مامشهدیم اینجانقره فروشای خیلی خوبی هستن 

من یک سرویس نقره خریدم بامال یکیه دوستم که طلاسفید بود مو نمیزد 

اول بهش نگفتم که نقرس وقتی تومهمونی گردنم دید وگفتم نقره هست باورش نمیشد 

چون اصلاباطلا سفید فرقی نداره 

دقیقاهمون ظرافت وتراش وداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینم خیلی خوبه الان نقره باطلا سفید مو نمیزنه اگه ازجای خوب بخری یک حلقه بخر واسه مهمونی ومجالس ...

خب یه موضوعی که هست نامزد من انگشتاش خیای درشته هیچ حلقه ای ندیدم سایزش بشه. طلا فروشیا گفتن میتون بزرگشون کنیم یه تیکه بدیم توش. نقره هم آیا اینکارو میکنن؟؟

خب اگر اینجوری باشه ادم دو تا حلقه بگیره یکی طلا فقط در نقش سرمایه باشه و به رینگ ساده نقره برای است ...

ما همین تصمیمو داریم حلقه ست بگیریم و یه رینگ ساده ی نقره.همسرم طلارو فقط روز عقد میندازه که تو فیلم بیفته.واسه استفاده روزمره حلقه نقره رو استفاده کنه.

پلاتین هرجایی ندارن من تو شهرمون پرسیدم گفتن اصلا نمیسازیم باید برید تهران خرید کنید

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
درسته گرونتره ولی مالین همه پول هدر می‌دیم اینم روش خیال کن اصلا این پول نبوده همون پلاتین بگیرید

داشتم فکر میکردم یه طلا بگیره بعد یه ریمگ نقره هم بگیره برای استفاده روز مره اینحوری بهتر نیست؟ 

من و همسرم طلا سفید گرفتیم فقط واسه یادگاری و عکاسی و ...الان انگشتر نقره عقیق میندازه چون میگن طلا ...

همسرم عقیق دوست نداره. نقره رینگ‌ساده اما سایز بزرگ باید باشه، دستاش خیلی بزرگه. هست اصلا؟ 

خب یه موضوعی که هست نامزد من انگشتاش خیای درشته هیچ حلقه ای ندیدم سایزش بشه. طلا فروشیا گفتن میتون ب ...

منم شوهرم خیییلی دستای بزرگی داشت 

قدش ۱۹۴فک کن وزنشم ۱۲۰کیلو خیلی هیکلی بود انگشتر طلاشو بزرگ کردیم 

برای نقره هم من سرویسم دستبندش همش باز میشد شوهرم بردش نقره سازی درست کردش 

ازهرجابخری خودشون همونجاواست درستش میکنن 

الان واسه خودت میخوای طلا بخری واسه همسرت نقره؟ 

یاهردو میخوای نقره بخری؟

منم شوهرم خیییلی دستای بزرگی داشت قدش ۱۹۴فک کن وزنشم ۱۲۰کیلو خیلی هیکلی بود انگشتر طلاشو بزرگ کردیم ...

واسه خودم طلا گرفتم. واسه همسرم میخوام نقره بگیرم که استفاده کنه اما میگم زشته هر چند خودش هیچی نمیگه ولی خانواده نامزدم حرف در میارن که دلش نیومد. طلا بخره خودش طلا برداشت واسه بچه ما نقره خرید! نمیخوام حاشیه درست شه