2777
2789
عنوان

خودمونیم ها مردا خیلی زرنگن

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 37 پست

منم بعد از ۸ سال زرنگ شدم هوای خانواده خودمو بیشتر دارم البته بخاطر رفتارای سرد خودشون این طوری رفتار میکنم در واقع حق شون کم محلیه

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که شوهرم به شدت احساسی هسته😐

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

ببخش عزیزم ولی مردها زرنگ نیستن، ما خانمها تو این چیزا ساده ایم. متاسفانه

🙂

نه ربطی به جنسیت نداره حتی اونی هم که خیلی زرنگه گاهی بد کلاه میره سرش

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

خنگ نیستیم اموزش درست ندیدیم همش یادمون دادن سکوت کنیم

همون 

اموزش جامعه و خانواده به دختر و پسر از همون بچگی فرق داره 

شاید محسوس نباشه ولی اینکه حتی توی سه چهار سالگی چه اسباب بازی ای دست بچه بدیم میتونه توی روحیه و علایق ایندش تاثیر بذاره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ای داد بیداد 

لو رفتیم بچه ها😂😐

همه افراد مثل هم نیستن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

اونا عادین

ما ضعیف و احساساتی تصمیم میگیریم . گاهیم از خودگذشتگی زیاد کار دستمون میده

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
🙂نه ربطی به جنسیت نداره حتی اونی هم که خیلی زرنگه گاهی بد کلاه میره سرش

درباره اکثریت دارم صحبت میکنم نه موارد استثنا 

اگه ما ساده نبودیم این به اصطلاح زرنگی مردها اصلا به چشم نمیومد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

دقیقا ‌...

مردا خبلی خودشونو دوس دارن...مث ما نیستن دلسوز باشن و جای خوب غذارو بزارن واسه زنشون ...و هرچی مادرشون با ما بد کنن عیب نداره اما کوچکترین توهینی از طرف خانواده ما نمیپذیرن

بانوی کورد ❤️