2777
2789
عنوان

نمونه سوال بخونم قبولم

96 بازدید | 21 پست

فلسفه ۱ شهریور یعنی فردا نه پس فردا ساعت ۶ صبح امتحان دارم و هیچی نخوندم الان شروع کردم به نمونه سوال نهایی خرداد ۹۸تا ۱۴۰۲ خوندن بنظرتون با همین نمونه سوالات در حد ۱۰ میتونم بگیرم قبول بشم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول کتاب کتاب کتاب

فقط کتاب

نمونه سوال هم در حد دو سه نمونه کافیه 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

عزیزم من کتاب سوال ننوشتم جزه ننوشتم هیچی

نهایی جوری نیست که سوال توی کتاب نوشته باشی که اون‌ها رو حفظ کنی. باید به کتاب مسلط باشی

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

نمونه سوال نمیخواد بخونی فقط کتاب رو بخون

یه پی دی هست از درس ۱ تا ۱۲ مثلن از سال ۹۸ تا ۱۴۰۳ کامل نکته به نکته نوشته مثلن کدوم سوالا اومده 😐 دونه به دونه نمیرم بخونم