2777
2789
عنوان

عکس سنو ان تی و جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 42 پست
اینم دختره جنست جورشد🥰هرچی بیشتردقت میکنم بیشتر مطمعن میشم دخملیه😍

شوهرم همش میگه حسم میگه دختره

اولی رو هم اون فقط میگفت حسم میگه پسره

رفته براش لباس دخترونه هم خریده🥺

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال هم نداد یعنیامامن چیزی که میبینم دختره چطور سونو نفهمید

نه اصلا گفت معلوم نشد.

برا همه میبینم احتمال دادن و ۹۰ درصدشونم درست بوده.

برا من هییییچ دکتره وقت ناهارش بود شاید گشنش بود حال نداشت حرف بزنه🤣

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
بله پسراتوشکم مادرخیلییییی فعالتروشیطونترهستن

تا اخر جیگر منو از دهنم کشید بیرون پسرم😂😍

من انقباض بارداری داشتم مرتب بیمارستان بودم.برا چک فاصله انقباض هام.باید با دست چک میکردن رو شکمم.اینقدر پسر من محکم و زیاد به دستشون ضربه میزد که یه بیمارستان رو دور من جمع میکرد موقع چک شدنم🤣🤣🤣

احتمالا دختر

انشاالله 😍

@خانوم_کدو‍ 

@خانوم_کدو‍

عزیزم ایشون حرفشون ردخور نداره وس دختره مبارکت باشه .واسه منم دعاکن ان شالله شوهرم راضی بشه دومی امسال باردار بشم😭 امضام فقط

مبارکت باشه

من بیشتر بخاطر دختر دارشدن دلم میخواد دومی بیارم اگه خدا صلاح دونست بهم بده

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیزم ایشون حرفشون ردخور نداره وس دختره مبارکت باشه .واسه منم دعاکن ان شالله شوهرم راضی بشه دومی امس ...

عزیز دلم انشالله خدا حاجت روات کنه 

چقد مثل منی شما منم واسه دومی همش در تلاشم همسرم راضی بشه

مژده آمدنت قیمت جان می ارزد.                    لبیک یا مهدی 

عزیز دلم انشالله خدا حاجت روات کنه چقد مثل منی شما منم واسه دومی همش در تلاشم همسرم راضی بشه

جدی. بچه اولتون چیه؟

خیلی حس بدیه😭من بهش گفتم من کارندارم تا عید باید باردار بشم. کاش امسال بشم. این همه ادم ناخواسته باردار میشن شانس من شوهرمن اینقدر حواسش هس😭 

ان شالله هردومون باهم امسال بارداربشم.من نذر کردم😭

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

جدی. بچه اولتون چیه؟ خیلی حس بدیه😭من بهش گفتم من کارندارم تا عید باید باردار بشم. کاش امسال بشم. ای ...

آره واقعا حس بد و سختیه من دلم برای دخترم میسوزه بزرگ بشه تنها باشه خواهر و برادر نداشته باشه سخته نذرت قبول عزیزم انشالله به زودی باردار بشی

مژده آمدنت قیمت جان می ارزد.                    لبیک یا مهدی 

دختره😘

خداکنه والا😅😍

عزیزم ایشون حرفشون ردخور نداره وس دختره مبارکت باشه .واسه منم دعاکن ان شالله شوهرم راضی بشه دومی امس ...

انشاالله هم خودم هم شوهرم دلمون دختر میخواد.انشاالله سالم باشه

شما رژیم دختر زایی بگیر

تا وقتی راضی شد نصف راهو قبلش رفتی

یچیزی فقط هم دیدم ب چشم هم زیاد شنیدم نشستن تو اب و سرکه فضای رحم اسیدی میکنه برا دخترزایی.

یکی از اقوام همش میشینه و دوتا دختر دارع.ی بچشم از دست داد تو شکم دختر بود.

انشاالله که ۴۰۵ دخترت تو بغلته