2777
2789

عطر نارسیسو پودری گرفتم از سرکت فرگرانس کامنت ها خوندم ک بو حرم میده و دلمو زد برا شما هم همینطوره؟ و اگر بخوام عوضش کنم چی بخرم جاش؟

بوی حرم چیه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم انقد همه جا بد شنیدم دیگه کلا سراغ امتحان کردنش نرفتم.

مای وی میزنم و بامشل بیشتر.

یوقتا اکلت

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

منم انقد همه جا بد شنیدم دیگه کلا سراغ امتحان کردنش نرفتم.مای وی میزنم و بامشل بیشتر.یوقتا اکلت

بنظر من خیلی خوب بود اما وقتی گفتن بو گلاب میده و حرم دلمو زد الان خریدمش هنوز بازش نکردم البته میگن برا فصل پاییز و زمستان بهتره و خب ما کم کم داریم وارد پاییز میشیم

کمی شیرین خاص دیدم بعضیا رد میشن بو شیرین و خاصی دارن بوی تمیزی لوازم ارایش

Lancôme La Vie Est Belle

Chanel Coco Mademoiselle

Prada Candy

Byredo Mojave Ghost

Narciso Rodriguez For Her

اینا خیلی خوبن

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨