2777
2789

من قرار بود فروردین جدا بشم رفتیم پیش وکیل...

ولی گفتم بزار یه فرصت دیگه به زندگیمون بدم 

به شوهرم پیام دادم آشتی کردیم به وکیلم پیام دادم گفتم پرونده رو ببنده 

دیدم شوهرم  بدتر از قبل شده... آخرای خرداد تصمیمم رو گرفتم جدی...الان مهریه م رفته اجرا قاضی خواسته اعسار شوهرم رو رد کرده نفقم هم یه ماه دیگ مشخص میشه 

حالا دیروز شوهرم پیام داده به بابام گفته من اگه اخلاقم بده چرا دخترت خودش برگشت،شماها فکر میکنین من اومدم برا آشتی نه اینطوری نیست (استیکر خنده)

دختر گفت برگرد من درست میشم چند هفته پیشم پیام داده گفته ببخشید

درحالی که من چندهفته پیش گفته بودم باید طلاقم رو بدی...

واقعا شوهرمو نمیفهمم با اینکه میدونه داره میره زیر فشار مهریه و نفقه بازم پرو بازی درمیاره بازم دنبال اینه بگه من آدم خوبه ماجرام عقل نداره این بشر 

میخواستم به مادرش پیام بدم بگم به پسرت بگو پیام بیخود نده من اگه چند ماه پیش پیام دادم آشتی کنیم بخاطر حفظ زندگیم بود اما اینکار پسر شمارو رو چه حسابی میشه گذاشت؟ 

که خانوادم گفتن ولش کن بیخیال شو

شوهرت دیوونه نیست؟

شبیه اینا هستش که از تیمارستان فرار کردن

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه درحال حاضر هردو رفتین رو دورلج  اون بیشتر

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا            

والا نمیدونم. یکی نیس بگه خوب توکه بیشتر خودتو خراب کردی پدرمادرشم کاری براش نمیکنن

بهش پیام بده حتما به تیمارستان مراجعه کنه

بعدش بلاک و حذف و التمام

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

راستش رو بخوای به نظرم حقته هرچی که گفته و هرکاری که کرده رو خودت باعث شدی سزاوارش بشینتیجه فرصت دوب ...

یعنی چی 

چه مسخره و شعاری حرف میزنید 

ایشون اگر این شانس رو نمی‌داد شیش ماه بعد طلاق می‌گفت ولی اگر یه شانس دوباره میدادم چی 

ولی الان که به ته خط رسیده از تصمیمش مطمنه

میشه،بلاخره🌄🌱
راستش رو بخوای به نظرم حقته هرچی که گفته و هرکاری که کرده رو خودت باعث شدی سزاوارش بشینتیجه فرصت دوب ...

اره واقعا...تقصیر منه پروش کردم من میخواستم زندگیم حفظ بشه 

من تو فکر این بودم زندگیمو حفظ کنم اون ب فکر این بود که 

من چقدر خوبم خودش برگشته

بهش پیام بده حتما به تیمارستان مراجعه کنهبعدش بلاک و حذف و التمام

ن بابا توهین نکنید بعدش میره سرهمین شکایت میکنه

بهتره اصلا جوابشو ندی،روند طلاق و مهریه رو پیش ببر

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
ن بابا توهین نکنید بعدش میره سرهمین شکایت میکنهبهتره اصلا جوابشو ندی،روند طلاق و مهریه رو پیش ببر

راست میگی

همون طلاق و مهریه بهتره