2777
2789
عنوان

کسی هست گوش بده به حرفام

139 بازدید | 13 پست

لطفا گوش بدین سه ساله پشت کنکور بودم پزشکی قبول بشم امسال هم قبول نشدم خانوادم دارن فشار بیارن برم پرستاری و اینا من غیر از پزشکی هیچ کدوم از رشته های تجربی رو دوست ندارم دارن به زور دعوا میگن باید بری این سه ساله پشت کنور بودم بقییه دارن ازدواج میکنن میگن چرا ازدواج نمیکنی منفقط ۲۱ سالمه چیکار کنم به نظرتون کاری هم بلد نیستم همه هم سن من کار دارن به خاطر درس نباید آنقدر منو دعوا کنن شما بودین چیکار میکردین

چرا حالا قبول نمیشی

ترازهاتو درست میزنی

کتاب تست داری؟؟

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تضمینی نیست سال بعدم بیاری 

چرا پشت کنکور میمونید اینهمه سال و عمر خب یکی رشته برید 

نمدونم حرفم شاید اشتباه باشه اما 

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

علاقه داری دیگه درسته؟؟ تو دفترچه اینسری هر رشته پزشکی عیرمتعارف هم دیدی خب بزن 

یا کاردانی هم بود بزن فقط سر کاردانی به کارشناسی دانشگاه کمه ولی بهتر از هیچیه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

آخه تضمینی نیست سال بعدم بیاری چرا پشت کنکور میمونید اینهمه سال و عمر خب یکی رشته برید نمدونم حرفم ش ...

اره واسه کسی اشتباهه خیلی رشته ها براش فرق نکنه ولی من خیلی پزشکی دوست داشتم

وقتی وارد رشته تجربی شدی

اگر تیزهوشان یا نمونه نبودی باید حدس میزدی اگه منم که میگم باید مطمئن می‌بودی پزشکی الکی نیس که همه بیارن

باید به همش علاقه داشته می بودی 

چون کنکور تجربه اصلا علاقه ای نیس! آوردنیه

همرو پشت سر هم میزنی بر اساس پرستیژ و درآمد ببینی کدومو میاری 

هنینقدر بی رحم..

ببین اگه علاقه داری که نیاید درگیر حاشیه بشی صبحها زود بلند شو خیلی تاثیر داره ۶و۷صبح 

شبها فکرت که به هدفت باشه صبح هم زود بیدار میشی 

ببین اگه علاقه داری که نیاید درگیر حاشیه بشی صبحها زود بلند شو خیلی تاثیر داره ۶و۷صبح شبها فکرت که ب ...

میدونم الان چیکار کنم خیلی پزشکی دوست دارم ولی میگن باید بری دانشگاه

میدونم الان چیکار کنم خیلی پزشکی دوست دارم ولی میگن باید بری دانشگاه

انشالله قبول میشی