دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10664 عنوان کسی از ضخامت رحم چیزی میدونه خواهش میکنم 146 بازدید | 16 پست اندازه نرمالش چند هست؟روز سیزدهم سیکل ۵ بود امروز۱۵ سیکلمه از همون روز سیزدهم روزی سه تا استرادیول میخورم بنظرتون تا فردا چقدر رشد میکنه؟امیدی به رشدش ندارم دلم گرفته خسته شدم من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️ 1404/05/30 | 15:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10664 دیشب آمپول آزاد سازی زدم الان دردهای تخمک گذاری رو حس میکنم من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10664 اقدامی اره من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10664 آندومتر نگرانم کرده اگه نازک باشه لانه گزینی انجام نمیشه ای خدا ...این همه دارومیخورم جوابمو بده خب...از هرچی لتروزول و hmgو hcjو استرادیول متنفرم.. من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
doorsa0077 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 7282 آندومتر نگرانم کرده اگه نازک باشه لانه گزینی انجام نمیشه ای خدا ...این همه دارومیخورم جوابمو بده خب ... بزن گوگل چیز های که آندومتر بالا میبره بخور
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10664 پروژسترون بخور شیاف میذارم من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10664 بزن گوگل چیز های که آندومتر بالا میبره بخور لوبیا سبز و نشاسته من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10664 خوبه منم ای یو ای کردم دکتر قرصش داده بهم منم یه دکتر دیگه گفته بود آی یو آی که اومدم پیش همین دکترم گفت نه فعلا آی یو آی لازم نیس با دارو پیش میریم ضخامت شما چندبود؟ من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
doorsa0077 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 7282 منم یه دکتر دیگه گفته بود آی یو آی که اومدم پیش همین دکترم گفت نه فعلا آی یو آی لازم نیس با دارو پیش ... نمیدونم والله ولی دیروز دکتر گفت ذخامتت خوبه
دخترآباااان مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10664 نمیدونم والله ولی دیروز دکتر گفت ذخامتت خوبه سونو ندادی؟توسونومینویسه من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
doorsa0077 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 7282 سونو ندادی؟توسونومینویسه میگم این ژل های لوبریکانت که محلول در آب برای رابطه خوب نیست من همیشه از این ژل ها استفاده میکنیم حالا گوشی زده بده اسپرم میکشه