2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمون ميتونيم با لمس كردن تشخيص بديم؟

بله روش های معاینه توی سایت ها هست میتونی تا حدودی بفهمی اگه زیر دستت چیزی لمس کردی

ولی سونو باید بدی سالی یه بار، اون بهتر نشون میده و تشخیص میده توده هست یا کیست

دور از جون انقدر بیماری زیاد شده باید چک بشی حتما

درد داری؟چه مدلیه دردت؟

لمس کردن فقط استرست رو زیاد میکنه.بافت سینه انقد پستی بلندی داره آدم سردرنمیاره

واي دقيقا، الان دو روزه متوجه يه توده مانند ريز داخل سينه ي چپم شدم، اصلا از خواب و خوراك افتادم، سه چهار روز هم مونده به پريودم نميدونم چكار كنم، هي لمس ميكنم نميتونم هم تشخيص بدم گيج شدم اصلا

بله روش های معاینه توی سایت ها هست میتونی تا حدودی بفهمی اگه زیر دستت چیزی لمس کردیولی سونو باید بدی ...

نه اصلا درد ندارم،چون يه مدته ويتامين اي ميخورم

همش ميگم اين ويتامين باعث شده من درد نداشته باشم يا زبونم لال توده سرطاني ايناس

اخه خوندم سرطاني ها درد ندارن

واقعا گيج شدم

نه اصلا درد ندارم،چون يه مدته ويتامين اي ميخورمهمش ميگم اين ويتامين باعث شده من درد نداشته باشم يا ز ...

من خودم ۵ ساله کیست سینه دارم اکثر موقع ها درد داره نزدیکه پریود بدتره

سونو دادم هی از بین میره دوباره جدید درمیاد، مادرمم کیست داره دکتر گفت ارثیه

ویتامین ای جلوی دردش رو میگیره ولی بیشتر از یه حدی بخوری کبد چرب میشه....

چرا ویتامین ای میخوری؟

واي دقيقا، الان دو روزه متوجه يه توده مانند ريز داخل سينه ي چپم شدم، اصلا از خواب و خوراك افتادم، سه ...

قبل از پریود از اینچیزا توسینه زیاد میشه.بهترین زمان برای بررسی بعداز پریوده.اونم فقط سونو یا ماموگرافی.بافت سینه ها متفاوته اونایی که چربی دارن یکنواختن اونایی که سینه متراکم دارن بافت سینه پر از چاله چوله ست.من هم چندماه پیش مثل تو بودم اینارو تو تحقیقات فهمیدم

واي دقيقا، الان دو روزه متوجه يه توده مانند ريز داخل سينه ي چپم شدم، اصلا از خواب و خوراك افتادم، سه ...

نزدیکه پریود طبیعیه بافت سینه تغییر میکنه تا دیواره ی رحم ریزش کنه و هورمون ها برگردن سر جاش

اون موقع اصلا دقیق نیست معاینه

نگران نباش عزیزم

من خودم ۵ ساله کیست سینه دارم اکثر موقع ها درد داره نزدیکه پریود بدترهسونو دادم هی از بین میره دوبار ...

همينطوري، موقع پريودي درد سينه هام زياد ميشد يعني اصلا نميتونستم بهشون دست بزنم گفتم يه مدت بخورم 

نزدیکه پریود طبیعیه بافت سینه تغییر میکنه تا دیواره ی رحم ریزش کنه و هورمون ها برگردن سر جاشاون موقع ...

آخه اولين باره كه اينجوري ميشم خيلي نگران شدم ٣٨ سالمم هست همش فكرم درگير يائسگي و اينجور چيزاس