2777
2789
همينطوري، موقع پريودي درد سينه هام زياد ميشد يعني اصلا نميتونستم بهشون دست بزنم گفتم يه مدت بخورم

من اولین بار که فهمیدم کیست دارم دکتر بهم گفت سه ماه ویتامین ای بخور تا از بین بره

منم خوردم و از بین نرفت....

اکثرا میگن همه کیست سینه دارن ولی بعضیا دردناک میشه

پیج دکتر محمدپور رو ببین هایلایت سینه رو بخون خیلی راهنماییای خوبی داره

Dr.mohamadpour2817

هیچ دکتری نتونست کیست من رو از بین ببره ، بافت سینه م هم فیبروکیستیکه حتی موقع سونوگرافی هم درد دارم تا تموم بشه🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولین بار که فهمیدم کیست دارم دکتر بهم گفت سه ماه ویتامین ای بخور تا از بین برهمنم خوردم و از بین ...

من توي اين دو روز كلي تحقيق كردم نوشته بود علت بوجود اومدن كيست و توده در سينه استروژن بالاس

مصرف چاي ترش خيلي به كاهش و حتي از بين رفتن كيست سينه كمك ميكنه

حالا شما خواستي امتحان كن

آخه اولين باره كه اينجوري ميشم خيلي نگران شدم ٣٨ سالمم هست همش فكرم درگير يائسگي و اينجور چيزاس

واسه منم یه ماه قبل پریود دیدم درد سینه دارم و انگار کش میاد بافت سینه م....ماه بعدش انگار رعد و برق میزد، فهمیدم خبریه...رفتم دکتر سونو نوشت معلوم شد دو تا کیست دارم(۳۵ سالمه)

برامم دعا گرفته بودن کاملا داغون بودم و از این طرف درد سینه شروع شد ....با استرس مطلب میخوندم خارجی و ایرانی تا راه حل پیدا کنم

انقدر چیزای وحشتناک میخوندم خیس عرق میشدم و استرس شدید

خدا ازشون نگذره هنوزم دارن ادامه میدن

آخه اولين باره كه اينجوري ميشم خيلي نگران شدم ٣٨ سالمم هست همش فكرم درگير يائسگي و اينجور چيزاس

واسه منم یه ماه قبل پریود دیدم درد سینه دارم و انگار کش میاد بافت سینه م....ماه بعدش انگار رعد و برق میزد، فهمیدم خبریه...داشتم سکته میکردم،رفتم دکتر سونو نوشت معلوم شد دو تا کیست دارم(۳۵ سالمه)

برامم دعا گرفته بودن کاملا داغون بودم و از این طرف درد سینه شروع شد ....با استرس مطلب میخوندم خارجی و ایرانی تا راه حل پیدا کنم

انقدر چیزای وحشتناک میخوندم خیس عرق میشدم و استرس شدید

خدا ازشون نگذره هنوزم دارن ادامه میدن

واسه منم یه ماه قبل پریود دیدم درد سینه دارم و انگار کش میاد بافت سینه م....ماه بعدش انگار رعد و برق ...

ميدوني طرف كيه؟

خدا ازشون نگذره كه انقد بيكارن و زندگيا رو نابود ميكنن

من توي اين دو روز كلي تحقيق كردم نوشته بود علت بوجود اومدن كيست و توده در سينه استروژن بالاسمصرف چاي ...

چای ترش یه بار امتحان کردم، چون فشارم پایینه نتونستم بخورم

آره استروژنم بالا بوده حتما، آخه شب و روز روی پروژه ی ارشدم کار میکردم و دیر میخوابیدم 

ميدوني طرف كيه؟خدا ازشون نگذره كه انقد بيكارن و زندگيا رو نابود ميكنن

بله میدونم

چند نفرن متاسفانه

همه ی زحمت هامو هیچ کردن.....

بیکار نیستن...خودفروخته ان...براشون این دنیا خیلی مهم بوده و روحشونو فروختن

چای ترش یه بار امتحان کردم، چون فشارم پایینه نتونستم بخورمآره استروژنم بالا بوده حتما، آخه شب و روز ...

اره بهتره با عسل بخوري

هم اينكه استرس و اضطراب خيلي روي نوسان كردن هورمون ها متاسفانه تاثير داره

زندگي ما هم كه سراسر استرسه😔

اره بهتره با عسل بخوريهم اينكه استرس و اضطراب خيلي روي نوسان كردن هورمون ها متاسفانه تاثير دارهزندگي ...

آره من خیلی برای زندگیم تلاش کردم و زحمت کشیدم

ولی هر چی بی عرضه ست و با دعانویسی کارشو پیش برده داره برام مینویسه😄

بنظرم حسودی زیادی داشتن به من

تازه من کلی بهشون خیر رسوندم....اونا این جوابو دادن به من

هر روزم شبیه کسیه که از کوه آویزونه و هر لحظه ممکنه بره اون دنیا

از ته دلت به خدا واگذارشون كن ، ديگه بهش فكر نكن

فکر نمیکنم بهش

در شبانه روز اتفاقاتی میفته که نمیتونم فراموش کنم

قدم از قدم نمیشه بردارم

هر روز یه مشکلی دارم

به خدا واگذار کردمشون ولی هر روز زندگیشون بهتر میشه و پیشرفت میکنن و هیچ بیماری ای هم ندارن

فکر نمیکنم بهشدر شبانه روز اتفاقاتی میفته که نمیتونم فراموش کنمقدم از قدم نمیشه بردارمهر روز یه مشکل ...

اره از قديم گفتن ظالم هميشه سالم

بالاخره صبر خدا يه روزي تموم ميشه اميدوارم كه عذابشونو ببيني