2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم اگه من و مامانت دعوامون شه چی میکنی جوابش😑

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 76 پست

اسی خانواده مهمه

من همسرم عالیه پشتمه هوادارمه

اما از دست خانوادش ازدست تهمت ها حرف دراوردنها حرف رکیک زدنهاشون ب ستوه اومدم چندروز رفتم تو لک خودم

زندگیم شیرینه اما ازدست خانوادش دیگ ب سیم اخرزدمم

شکایت همو کردیم منتظرم احضاریه بیاد برم دادگاه😔

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

من جاش بودم میگفتم طرف حق رو میگیرم و واقعا هم همین کار رو میکنم روزی ازدواج کنم بین پدر و شوهرم بحث ...

منم بهش گفتم

گفتم میدونی چرا گفتم با جوابت میفهمم مرد زندگیمی

چون اگر میگفتی پشت تو مشخصه داری دروغ میگی

پس عاقلانه اش اینه بگی یا دخالت نمیکنم تو دعواتون یا از هم جداتون میکنم و  تو رو از مادرم جدا میکنم و از هم دورتون میکنم

نکه بگه داد میزنم سر جفت تون

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترجیح میدم راستش رو بگم هر کی نمیخواد دورم باشه خب نباشه برام مهم نیست.حالا به نظر شما شیوه درست چیه ...

باید دو طرف رو دعوت به ارامش کنید بعد یه وقت دیگه با فردی که مقصره تنها صحبت کنید و دلایلیتون و برای اشتباهش بگید بعد اون با فرد مقابل حرف بزنید و باهاش همدردی کنید و دعوت به اشتی و رفع کدورت کنید

شاید برای شما پدر و همسر مهم نیستن که هر کی خطابشون میکنید اما برای من مطمئنا مهم ترین افراد زندگیم هستن

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

انتظار داشتی چی بهت بگه؟بگه مادرمو ک اینهمه برام زحمت کشید ول میکنم طرف تورو ک هنوز زنم نشدی میگیرم؟ ...

خداشاهده من همچین توقعی نداشتم که بگه 

و میدونم مادرش چقدر براش زحمت کشیده

بچه طلاقه

به خودشم گفتم احترام مادرت واجبه

و تو حق نداری جلوی من کوچیکش کنی

اینکه بگه سر تون داد میزنم‌نگرانم کرده

اینکه نه احترام مادرشو داره نه احترام منو

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

منطقی ترین کار ممکن همینهو بدترین کار تو زندگی متاهلی اینکه جلوی شوهرت با مامانش بحث و دعوا کنی!

دعوا با مادر شوهر پیش میاد

نمیشه که زندگی همیشه گل و بلبل باشه

آدم با مادر خودش دعواش میشه چه برسه با مادر شوهر

بر عکس بقیه باهات موافقم جواب بچگونه ای داده

چون بقیه فکر میکنن من گفتم مادرتو ول کن

پشت منو بگیر

خوبه گفتم حق نداری منو مادرتو پیش هم کوچیک کنی

احترام مادرت واجبه

میخواستم بشناسمشبنظر خودم کار خوبی کردم پرسیدم

ن سوالت به جا بوده ن جوابی که دادی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دعوا با مادر شوهر پیش میادنمیشه که زندگی همیشه گل و بلبل باشهآدم با مادر خودش دعواش میشه چه برسه با ...

همون دیگه اگه سیاست داشته باشی و عاقل باشی نمیذاری بحث پیش بیاد  سکوت بهترین جوابه 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

تو اگه عاقل بودی که اونو نمیپرسیدی

آره

باید مینشستم سر سفره عقد بله رو میگفتم

ازدواج میکردیم

دعوامون میشد

اونجا میفهمیدم

طرف برای  من و مادرشو احترامی قائل نیست

و مادرش منو انقدر کوچیک میدید از اینکه پسر نره خرش سر من داد زده💃

چه خانم عاقل و فهمیده ای ماشاءالله

وقتی داشتم این متن و مینوشتم اصلا در حد خودم ندیدمش 😂😂 لحن دیگه ای به ذهنم نیومد 😁😅

ولی ممنون از لطفت ♥️

ولشون کن اسی اصلا فکر نمی کنن واکنش پسره چی بود

بخدا این کاربرا با من لجن🤣

حالا یکی تاپیک بزنه

شوهرم تو دعوا با مادرشوهرم سرم داد زد

تا خشتک شوهره رو رو سرش نکشن ول نمیکنن